lgolebio Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Witam Muszę kupić office 2007 w podstawowej wersji na licencji OEM dla znajomej w firmie (a więc licencja komercyjna). Ceny są różne, natknąłem się na jedną z aukcji http://allegro.pl/ms-office-2007-small-business-oem-pl-faktura-vat-i2107349798.html Cena jest bardzo niska w stosunku do cen w sklepach (najtaniej za 690zł). Czy ktoś już ma doświadczenia w kupowaniu office na allegro ? Pytam, bo wiem, że jest dużo oszustów sprzedających za pół darmo systemy operacyjne (OEM) ale z dołączonym kompem, na którym ten system może być zainstalowany i nigdzie indziej. Edytowane 15 Lutego 2012 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 A dlaczego 2007 a nie 2010? Ja bym nie ryzykował, totalnie niewiadome źródło - nawet nie ma zdjęcia opakowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...