jau Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Poszukuję możliwie najtańszego laptopa, który pozwoli uruchomić Starcrafta 2 w najniższych detalach. Nie mam pojęcia jak odnoszą się podzespoły z laptopów do podzespołów desktopowych. E2140, 2GB Ram i HD3650 256MB DDR3 wystarczał mi spokojnie. Czy znajdę coś o podobnych możliwościach do 1500zł (nowy)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiech Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Aby grać w Starcrafta 2 na średnim poziomie detali (nie graj na niskich bo to tragicznie wygląda) powinienes mieć conajmniej: dwurdzeniowy procesor o taktowaniu conajmniej 2 GHz conajmniej 2 GB RAM karta grafiki o wydajnosci conajmniej jak stacjonarny GeForce 8600GT wystrzegaj się laptopów ze zintegrowaną kartą intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jau Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Gram na niskich na stacjonarnym i nie narzekam. ;) Znajdę gdzieś porównanie kart stacjonarnych z mobilnymi? Co jest czego odpowiednikiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Mobile Graphics Cards - Benchmark List - Notebookcheck.net Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 szukaj czegoś droższego od lapków z ATI Mobility Radeon HD 5650 - na średnich detalach chodzi, mam lapa z tą grafiką i starym Core i5 (dwu rdzeniowym) i da się grać spokojnie, ale lepiej by było mieć coś mocniejszego- np. GT570M albo 7690M - MSI robi bardzo dobre i niedrogie laptopy gamingowe, tylko to bardziej są przenośne desktopy niż laptopy, bo do podróżowania pociągiem i używania go w trasie to się słabo nadają ( da się oczywiście, ale 10 razy wygodniej i dłużej zrobisz to na lapku nie gamingowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...