masseur Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam. Mam procesor Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz i chciałbym go podkręcić, bo Mafia 2 mi muli. Nigdy się w to nie bawiłem, dlatego pytam was jak go podkręcić, żeby nic nie uszkodzić: Obecnie i domyślnie mam takie ustawienia: CZĘSTOTLIWOŚCI W linijce CPU Host Frequency(Mhz) mogę ustawić maksymalnie na 1200. System Memory Multiplier mogę ustawić tak NAPIĘCIE CPU TEMPERATURY Gdyby to miało jakieś znaczenie to mam: 2GB RAM Płyta główna: GIGABYTE P41-ES3G Zasilacz: Modecom 400ATX Feel III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Cześć, TUTAJ jest poradnik jak podkręcić procesor, przeczytaj go a dowiesz się wszystkiego co Ci będzie potrzebne. Poza tym radzę zmienić zasilacz, MC Feel nie należy do najbezpieczniejszych, polecane marki są podane w poradniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darknew Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 No PSU przydało by się wymienić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...