-kosik- Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Na stronie www.neostrada.pl ostatnio oprocz informacji o neo+ pojawily sie informacje o neo, czym to sie rozni itp, bo ja juz sam nie wiem niby obydwa lacza maja po 512 kbbs, jedyne co widzialem z roznic to oplaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 To jest tak ze Neostrada(bez +) to jest ta "nowa" usługa własciwie stara tylko ze instalujesz sobie SAm i przez to oplata jest mniejsza o polwoe a neostrada+ to jak ci montuja tepsiarscy monterzy(drozsza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kosik- Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 k thx, rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No i jak wynikło z innej rozmowy neo bez + jest na USB więc nie podepniesz go do rutera, ani inych wynalazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No i jak wynikło z innej rozmowy neo bez + jest na USB więc nie podepniesz go do rutera, ani inych wynalazków. 1.Istnieja juz routery na USB. 2.Marnymi groszami kupisz plyte glowna socket7 ktora juz ma USB i na niej postawisz router (100zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Neostrada po pierwsze jest za dorga a po drugie po co mi taki szybki internet ja na modemie nie moge odejsc od monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...