Quake96 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam. Znajomy przyniósł do mnie PC, abym usunął mu Linuxa i zainstalował win XP. System zainstalowałem ale mam pewien probelem. Otóż po wejściu w "Centrum Zabezpieczeń" cały komputer "zawiesza się". Dzieje się to zawsze po wejściu do Centrum Zabezpieczeń... Obstawiam że to dysk, ale dziwne, że zawiesza się zawsze w tym samym miejscu. Co wy o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 A ja myślę, że Windows nie jest uaktualniony, złapałeś jakiegoś syfa co blokuje dostęp do funkcji systemowych. Pewnie do innych funkcji dostępnych poprzez panel sterowania też nie będziesz miał dostępu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake96 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 No właśnie nie w tym problem... Bo inne funkcje były sprawne... Zresztą dla pewności zainstalowałem z tej płytki system na innym piecu i było w porządku. Temat można zamknąć, winny był dysk... Po wymianie dysku jest okej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...