Skocz do zawartości
raki

Edukacyjność tweaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sądzicie że forum jest bardzo edukacyjne...

Stałem sie forumowiczem w styczniu... bo zmienaiłem sprzęt i prawdopodomnie gdyby nie forum to bym skończyl z KT400 a mam nforce2 :lol:

No i pozatym mam szersze pojęcie o tym co sie dzieje obecnie na rynku, co kupić, co sie opłaca itd...

I wreszcie żaden sprzedawca nie wcisnie mi kitu :D

A jak to z Wami jest??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzicie że forum jest bardzo edukacyjne...  

Stałem sie forumowiczem w styczniu... bo zmienaiłem sprzęt i prawdopodomnie gdyby nie forum to bym skończyl z KT400 a mam nforce2  :lol:  

No i pozatym mam szersze pojęcie o tym co sie dzieje obecnie na rynku, co kupić, co sie opłaca itd...  

I wreszcie żaden sprzedawca nie wcisnie mi kitu  :D  

A jak to z Wami jest??

A co masz do kt400???????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeczywiście TWEAK naprawdę pomaga. Już nieraz ludzie na tym forum pomogli mi w trudnych sytacjach (THX for ALL), a i ja nieraz miałem przyjemność pomóc :)

Tak samo jak u mnie :) . Ja na Tweaku sie wychowalem :D (chodzi mi o o/c). W zeszlym roku zaczalem podkrecac i nie wiedzialem co i jak to walilem na tweaka, czytalem duzo topicow itd. TWEAK jest bardzo pomocny, mozna dowiedziec sie wiele rzeczy no i nie zostaje sie w tyle :wink: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata  :lol:

Czyli tyle, co nic :lol: niestety. Takie pisma jak Komputer swiat sa tworzone dla mas, ale nie dla nas :lol: !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata  :lol:

Coz ty za straszne wizje przywolujesz ?? 8O

KŚ w sumie tez sie przydaje dla zaczynajacych przygode z kompem, ale po krotkim czasie niestety odpada, ale wtedy z pomoca przychodzi Tweak ( i opcja SZUKAJ :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WSZYSTKIEGO CO WIEM O SPRZĘCIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ Z FORUM.

Pierwsze zdanie jakie przeczytałem jeszcze w dziale "opinie" tweak.pl to było "masz rację, Radeon 8500 jest lepszy od GF3!" i dlatego kupiłem radka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi