raki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Nie sądzicie że forum jest bardzo edukacyjne... Stałem sie forumowiczem w styczniu... bo zmienaiłem sprzęt i prawdopodomnie gdyby nie forum to bym skończyl z KT400 a mam nforce2 :lol: No i pozatym mam szersze pojęcie o tym co sie dzieje obecnie na rynku, co kupić, co sie opłaca itd... I wreszcie żaden sprzedawca nie wcisnie mi kitu :D A jak to z Wami jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 TRUE TRUE. Forum uczy :) I jesteś na bierząco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 NO właśnie poto jest forum dla nauki i dal wymiany poglądów, doświadczeń :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 NO właśnie poto jest forum dla nauki i dal wymiany poglądów, doświadczeń :]Zgadzam się, zgadzam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :arrow: na forum Tweak.pl duzo sie nauczylem, ucze i naucze. zawsze moge liczyc na czyjas pomoc i sam moge komus pomoc - to cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jest jedna rzecz dla, której warto żyć TWEAK i nie zmienia się nic ...... :D Racja dzięki forum i jego userom tesz sie wiele nauczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja też nie wyobrażam sobie życia bez tweaka =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 dzieki tweakowi zaden lamus czy inne dziadostwa mi nie podskocza w sklepie i serwisie komputerowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Są badzo duże z pewnoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja rowniez sporo kawalek wiedzy posiadlem z tweaka i ucze sie nadal o oc i modinngu tylko tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 forum jest wspaniałe :twisted: wszyscy sie czegoś uczą i uczą innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ja o sieciach sie bardzo duzo nauczylem :) podpisuje sie pod tym, ze tweak uczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to nie podlega dyskusji ucz sie ucz bo tweak to potegi klucz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to nie podlega dyskusji ucz sie ucz bo tweak to potegi klucz:) a gdy zdobędziesz wszystkie klucze to zostaniesz serwisantem ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Y Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to nie podlega dyskusji ucz sie ucz bo tweak to potegi klucz:) a gdy zdobędziesz wszystkie klucze to zostaniesz serwisantem ? :>nie,zostanie keymaker'em 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Tweak uczac bawi, bawiac uczy :wink: ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to nie podlega dyskusji ucz sie ucz bo tweak to potegi klucz:) a gdy zdobędziesz wszystkie klucze to zostaniesz serwisantem ? :>no co ty.. woźnym:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Żeczywiście TWEAK naprawdę pomaga. Już nieraz ludzie na tym forum pomogli mi w trudnych sytacjach (THX for ALL), a i ja nieraz miałem przyjemność pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 uczy, naprawde:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Nie sądzicie że forum jest bardzo edukacyjne... Stałem sie forumowiczem w styczniu... bo zmienaiłem sprzęt i prawdopodomnie gdyby nie forum to bym skończyl z KT400 a mam nforce2 :lol: No i pozatym mam szersze pojęcie o tym co sie dzieje obecnie na rynku, co kupić, co sie opłaca itd... I wreszcie żaden sprzedawca nie wcisnie mi kitu :D A jak to z Wami jest?? A co masz do kt400??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Żeczywiście TWEAK naprawdę pomaga. Już nieraz ludzie na tym forum pomogli mi w trudnych sytacjach (THX for ALL), a i ja nieraz miałem przyjemność pomóc :) Tak samo jak u mnie :) . Ja na Tweaku sie wychowalem :D (chodzi mi o o/c). W zeszlym roku zaczalem podkrecac i nie wiedzialem co i jak to walilem na tweaka, czytalem duzo topicow itd. TWEAK jest bardzo pomocny, mozna dowiedziec sie wiele rzeczy no i nie zostaje sie w tyle :wink: ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Siedze od roku na tweaku i wiem, że już nie kupie płyty ECS tylko kupie Abita albo ASUSA , trzymam sie z daleka od GeForców MX i Celeronów i w te wakacje będe pierwszy raz składał komputer . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 dzisiejszy odcinek tweak-a sponsorowala literka a i cyferka 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Nie ma co rozprawiać my tworzymy Tweaka a Tweak stworzył nas... po prostu "nasz" Tweak rulz i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata :lol: Czyli tyle, co nic :lol: niestety. Takie pisma jak Komputer swiat sa tworzone dla mas, ale nie dla nas :lol: ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata :lol: Coz ty za straszne wizje przywolujesz ?? 8O KŚ w sumie tez sie przydaje dla zaczynajacych przygode z kompem, ale po krotkim czasie niestety odpada, ale wtedy z pomoca przychodzi Tweak ( i opcja SZUKAJ :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 dzisiejszy odcinek tweak-a sponsorowala literka a i cyferka 3 rotfl, podziekowania takze dla cyferki 5:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 true, true ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 WSZYSTKIEGO CO WIEM O SPRZĘCIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ Z FORUM. Pierwsze zdanie jakie przeczytałem jeszcze w dziale "opinie" tweak.pl to było "masz rację, Radeon 8500 jest lepszy od GF3!" i dlatego kupiłem radka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...