Jacek_36 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Nie ma dwóch zdań - chyba jedno z najlepszych forum w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 WSZYSTKIEGO CO WIEM O SPRZĘCIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ Z FORUM. Pierwsze zdanie jakie przeczytałem jeszcze w dziale "opinie" tweak.pl to było "masz rację, Radeon 8500 jest lepszy od GF3!" i dlatego kupiłem radka... A nie, GF3 Gainwarda jest lepszy od Radka 8500. Nawet nie próbuj się kłucić :lol: :lol: :lol: BTW jak w ogóle trafiliście na Tweak.pl ? U mnie to było tak. W kwietniu szukałem jakieś stronki o o/c i innych ciekawych rzeczach, no i się stało że Was znalazłem. Ale że miałem modemki to nawet na forum nie patrzyłem, dopiero jakoś mi się wzieło na forumowanie w listopadzie, no i JESTEM :D :D 8) Yo, yo all! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 WSZYSTKIEGO CO WIEM O SPRZĘCIE DOWIEDZIAŁEM SIĘ Z FORUM. Pierwsze zdanie jakie przeczytałem jeszcze w dziale "opinie" tweak.pl to było "masz rację, Radeon 8500 jest lepszy od GF3!" i dlatego kupiłem radka... A nie, GF3 Gainwarda jest lepszy od Radka 8500. Nawet nie próbuj się kłucić :lol: :lol: :lol: BTW jak w ogóle trafiliście na Tweak.pl ? U mnie to było tak. W kwietniu szukałem jakieś stronki o o/c i innych ciekawych rzeczach, no i się stało że Was znalazłem. Ale że miałem modemki to nawet na forum nie patrzyłem, dopiero jakoś mi się wzieło na forumowanie w listopadzie, no i JESTEM :D :D 8) Yo, yo all! Ja trafilem tu dokladnie tak jak ty! Tez szukalem jakies fajnej stronki o o/c no i znalazlem sie tu. I zostalem na dluzej. Pozdro for all o/c'ers! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 a ja siedziałem na m-k.net i zobaczylem linka do was :D i tak sie zaczeło :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 mnie tutaj nakierowal qmpel, jak mialem jakis bol z siecia bodajze :P juz nie pamietam ;) thx KOSMO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 TWEAK forever! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to forum rządzi :!: ja trafiłem przez linka na benchmark.pl, a odkąd zamieniłem modem na neo+ to jestem praktycznie codziennie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Forum rządi, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradzi :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja się nie kłócę o radki, to był tylko cytat. Zanim kupiłem radka i tak troszkę jeszcze doczytałem. I zapłaciłem 300-400 zł mniej niż za szybszego GF3. Dzisiaj większość ludzi nie stoi już przed tym dylematem i bierze radka, wtedy to było tak dziwnie, pamiętacie? Albo rivkę kupować w ciemno jak królowały voodoo? A co do tweaka to znalazłem jakoś przypadkowo, przez linka/banner/wyszukiwarkę. Bogu dzięki bo bym dzisiaj kompa nie umiał otworzyć!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 taaaa....Tweak duzo mnie nauczyl.gdyby nie genialny pomysl Liska to o overclockingu i moddingu wiedzielbym tyle co z Komputer Swiata :lol: Coz ty za straszne wizje przywolujesz ?? 8O KŚ w sumie tez sie przydaje dla zaczynajacych przygode z kompem, ale po krotkim czasie niestety odpada, ale wtedy z pomoca przychodzi Tweak ( i opcja SZUKAJ :lol: ) zgadzam sei z redem , jako maksymalna lama w łatki .kupowalem komputer swiat jeszcze nei dawno .start byl mi potrzebny z gazetek ,ale dalej to tam sie wszystko powtarzalo. czytajac to forum nauczylem sie kilka razy wiecej niz z wszystkich gazet komputerowych jakie mi wpadaly w lapki. przez pierwsze prawie 3 miechy uzywalem magicznego "szukaj" , a potem pierwszy raz zapytalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Dla mnie forum Tweak'a to po prostu kopalnia wiedzy - jest no.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a ja trafiałem stopniowo ;) tak na przełomie 2001/2002 znalazłem www.tweak.pl, szukając porady na co by tu zmienić pII 400 (to znaczy, jaką płyte qpić pod palomino), ale było tak jakoś "średnio" dle mnie... chociasz zaangażowałem się na czas jakis nawet w seti@home (czy jakoś tak) tyle, że w wersji seti@work :twisted: potem zmieniłem robotę z on-line na off-line... :evil: do tweaka wróciłem dokładnie rok potem, (ponownie zmieniając tego samego pII, ech, takie życie...)z tym, że dopiero za drugim podejściem odkryłem forum (big lol dla stefanito) :D:D:D:D:D:D no i już prawie przestałem odwiedzą inne strony... ino forum... tweak rulezzz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja strone tweaka znałem od dawna ale mdemowcem byłem więc na uczestniczenie w forach nie było mnie stać. W fora zaangażowałem sie od kad na LANa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no ba !!!! tweak to istan kopalnia wiedzy o kompach ile ja sie z tąd dowiedziałem jakby nie tweak to bym kupił celerzaka z szajs marketu ;-) ale dobrze że sie powstrzymałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No dzięki forum podniosłem zdecydowanie poprzeczkę swojej wiedzy, a i odzwyczaiłem się od nałogowego czytania Chip-a, Entera i wogóle całej reszty czasopism poświęconej technice komputerowej i nie tylko ( Ośla łączka RULEZ :D). Wogóle śmiać mi się chce, jak teraz widzę te "rzetelne" artykóły rodem z tych gazetek. Tutaj jest pratycznie wszystko na bierząco omawiane, dykutowane, testowane...ciagle jakieś informacje krążą. Ludzie są na poziomie, klimat też ok.....brakuje trochę jakiś większych recenzjii na gł. stronce, ale nic nie szkodzi- dla mnie tweak to zawsze było forum i tyle 8) PS- trafiłem tutaj bodajże z działu linki z pc.com.pl ( już nie istnieje :cry: ) dosyć daawno temu pod różnymi nickami, jak jeszcze miałem modem- nie pamiętam dokładnie, ale to mogło być na pratycznie samym początku istnienia stronki- coś 2000 rok, czy może nawet wcześniej ( jeżeli to możliwe ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...