PogromcaSS Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam. Mam problem z minecraftem. Gry w niego gram po jakimś czasie zaczyna mulić ale nie tylko w grze ale i w menu i wtedy ctrl+alt+del i jazda. Druga sprawa to gdy zakładam server na bukkicie +hamachi mojemu kuzynowi spraszanie klatkuje i wywala gdy na innych serverach z mojego miasta normalnie chodzi. Sprawdzałem na moim laptopie i działa ładnie. Mój komputer stacjonarny to : i5 2500K Gainward 560ti 4gb kingstone 1600 Dodam że mam najnowsze sterowniki do tej karty graficznej. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Co z zasilaczem, co z chłodzeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Zasilacz jakiś chiftec 550W i chłodzenie BOX. Dodam że taki cos dzieje sie jedynie w minecraft. Na maxymalnych ustawieniach mam te 400 fps po czy po kilkunastu minutach taki spadek. Edytowane 20 Lutego 2012 przez PogromcaSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Zaktualizuj stery do grafiki i zainstaluj najnowszą Javę. Ponadto: Minecraft - Launcher (Premium&NoPremium) - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online [1.1] OptiFine HD_D2 (FPS Boost, HD Textures, AA, AF) - Minecraft Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...