WombaT Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Mam laptopa HP Probook 6555b. Podczas pracy na baterii, kolory ekranu są dziwnie przejaskrawione, kontrast i jasność są do kitu. Po podłączeniu zasilacza, kolory wracają do normalności. Dzieje się tak tylko na windows 7. Na xp i linuksach nie ma takiego problemu. Ustawienia kolorów w panelu sterownika są cały czas te same, zarówno na zasilaczu jak i baterii. Co z tym zrobić? Próbowałem regulować jakoś te kolory przy pracy na baterii, ale nawet najlepsze ustawienie jakie udało mi się znaleźć jest dalekie od "normalności", a po podłączeniu zasilacza znów musze regulować (ustawić poprzednie wartości). Sterownik dziś pobrany ze strony ATI nic nie pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfi82 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Masz pewnie zainstalowane jakieś narzędzie do zarządzania profilami zasilania. Poszukaj w trayu, czegoś na wzór Toshiba Power Saver.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...