wormux29 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam ! Mam ustawiony komputer w taki sposób, że po zamknięciu pokrywy przechodzi w stan uśpienia. Czy jest możliwość, aby tak ustawić system, żeby po podniesieniu pokrywy uruchamiał się (teraz muszę nacisnąć jakiś klawisz, aby się włączył). Z góry dziękuje za odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Opcje zasilania -> Skutek zamknięcia pokrywy. Sprawdź, ale nie wiem, czy to również działa na otwarcie pokrywy - wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Tego raczej się nie da tak zrobić (ostatnio ustawiałem zarządzanie energią w kilku lapkach, w żadnym nie było takiej możliwości). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Mam właśnie pod ręką laptopa HP z Vistą i ustawieniem, by po zamknięciu pokrywy przechodził w stan wstrzymania. Z wstrzymania można go przywrócić przez podniesienie pokrywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...