finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Musze zrobić redukcjie z 35mm na 12mm albo coś koło tego w wiadomym celu i tak kupiłem zączke podstawa 35mm a w wylot wchodzi 22mm wąrz co zrobić jeszcze albo żeby włożyć 12mm i czymś zakleić bo to wylot z chłodnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jak chcesz standardową metodą, to wycieczka do sklepu hydraulicznego i seria redukcji a na końcu dopiero złączka. Nie zapomnij uszczelnić łącz. Albo od razu złączka + klej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 byłem nic takieg nie mają żeby tak zredukowac a jaki klej który złapie gume chyba (to z węrzy) i mosiądz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Redukcję robisz do kroćca klejąc klejem. A dalej to już normalnie nakładasz wąż i zacisk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 chodzi ci wąż w wąż ale jakim klejem polecisz coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Jeszcze nie spotkalem kleju, ktory zlapalby metal i PCV/silikon. To sa dwa zupelnie rozne materialy. Mam taki jeden, ale ledwo co laczy skrawek weza i Cu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 też tak myślałem a macie coś do silikony (wętzy klejenia) bo wymyśliłem cosik i chyba sie uda jak je skleje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Żywica epoksydowa i silikon do uszczelnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Może poxilina? Plastik z metalem łączy. Spróbować nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Jak chcesz poxilina laczyc tak gietki material jak silikon??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...