Ramir Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Potrzebuję schłodzić DualCore s775 - kiedyś miałem Ninje, ale w przpływie dobrego serca oddałem bardziej potrzebującym. Teraz sam jestem w potrzebie. Ponieważ prędzej czy później przesiądę się na s1155 chciałbym, żeby chłodzenie pasowało na nowy procek. Limit cenowy określam na 200 z dostawą (paczkomat to tylko 8 pln), ale chętnie spojrzę na propozycje poniżej 100. Moje typy: Zalman CNPS11X PERFORMA z tych droższych i SilentiumPC Spartan HE923 z tańszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Mugen 2 rev. B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramir Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 (edytowane) @radiergummi - A jest w zestawie wzmocnienie na tylną/dolną (nie wiem jak nazwać) stronę płyty głównej? Jakie jest Twoje subiektywne odczucie głośności? Jeszcze jedno pytanko przewód do wentylatora ma 3 czy 4 piny? Edytowane 24 Lutego 2012 przez Ramir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 1. 3 piny 2. To się nazywa backplate :) Tak jest w zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...