Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maxymili Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Jak można było zauważyć w temacie jak zarejestrowałeś się na ppc tworzymy tu już swoistą grupę ludzi o podobnych zainteresowaniach. Razem często od 10 lat, można powiedzieć kawał życia. Dlatego myślę, że możemy wymienić się kontaktami na fejsie. Oczywiście jeżeli macie i chcecie. Mój jak nie trudno zgadnąć. Sławomir Guzik, avart z logiem KNP, niebiesko czerwono czarny feniks. W temacie podaj kontakt do Ciebie na fejsie. ----- edit: bez obrazy, jeżeli ktoś nie chce to nie namawiam. co innego bliscy znajomi co innego dalsi, z osób których nie znam osobiście an fejsie mam tylko kumpli z gry spring kilka osób. NO i teraz jeszcze jedną z ppc ;) Doceniam wszą ocenę tego posta i proponuję zamknąć temat. Edytowane 23 Lutego 2012 przez Sławomir Guzik 11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Niet! Ale co ciekawe jakimś cudem czasem w "ludzie których możesz znać" pojawiają mi się ciągle ludzie z PPC mimo, że ani nie polubiłem strony ani nikogo nie dodałem. Często widzę sikora i grupla w poleconych. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) bo pewnie "lubisz" profil PPC lub masz w znajomych kogoś kto ich zna i temu są polecani ;) obnażać publicznie się nie mam zamiaru, fejsik służy mi tylko do kontaktu z ludźmi których znam osobiście, pokemonów nie zbieram przykro mi ;) Edytowane 23 Lutego 2012 przez slavOK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Konta na fejsiku nie mam, bo jest mi absolutnie zbędne, ale nieźle żeście kolegę Sławka skopali minusikami, hejterzy wy :> 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 OCB? ;-) 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 OCB? ;-) ;) 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...