000loki Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) Czesc, juz pisalem w topicu glownym o tych kartach ale odzew byl tak maly, ze musze sie upewnic. Objawy: 1. podczas startu kompa w normalnym trybie, przed samym odpaleniem Windowsa wiatraki ida na 100% i ekran jest czarny. 2. podczas startu kompa w trybie awaryjnym, wszystko dziala. 3. po wymianie karty na pozyczonego 5850 wszystko dziala. 4. instalacja nowych sterownikow nie daje nic. 5. czyszczenie mbr nie daje nic. 6. fixy windowsowe nie daja nic. Martwa czy moze cos idzie z nia zrobic ? Edytowane 23 Lutego 2012 przez 000loki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Sprawdź twoją grafikę na innym kompie. Możliwe że masz jakiś problem z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corrado Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja mam dokładnie tak samo na drugim kompie. Karta Nvidia 9800 gx2. Prawdopodobnie zimny lut. U mnie zadziałała gdy ja w piekarniku podpiekłem ;) Ale nie na długo ,ok.2 tygodnie chodziła, póniej znowu piekarnik i po tym tydzien działała, więc dałem sobie spokój.Prawdopodobnie już jej nie uratujesz w tani sposób. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Moze jeszcze proba flashowania biosu karty ? Mialem kiedys podobny obiaw z 5850 gdzie karta chodzila w awaryjnym ale w windowsie byla nie rozpoznawana nowy bios zalatwil sprawe , widac cos sie w starym biosie pomajgalo . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000loki Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 (edytowane) zapomnialem dodac do obiawow, ze na drugim kompie nie dziala.. sprobuje flasha, ewentualnie sprobuje ja zaniesc jakims dobrym elektronikom. Szkoda mi troche bo kupilem ja w grudniu ;) Edytowane 23 Lutego 2012 przez 000loki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Szkoda mi troche bo kupilem ja w grudniu ;) To na gwarancję odsyłaj. Chyba że jest to karta kupiona jako używana bez żadnych dokumentów, to w tedy będzie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000loki Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 gwara sei skonczyla w styczniu ;) dlatego albo serwis albo smieci. nic no, dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...