SpectatorX Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) TERA: The Exiled Realm of Arborea to tytuł cRPG przeznaczony do rozgrywki internetowej tysięcy osób jednocześnie. Oferuje otwarty świat, nietypowy system walki, ekonomię oraz system polityczny kształtowane przez graczy. Fabuła obraca się wokół Federacji Valkyon. Naszym zadaniem jest chronić tę organizację, stanowiącą przymierze ras żyjących na powierzchni świata przed przeróżnymi niebezpieczeństwami. Oprócz zagrożeń zewnętrznych będziemy mogli również brać udział w wewnętrznych rozgrywkach politycznych, nieustannie pnąc się po szczeblach władzy. Tak jak w przypadku wszystkich gier MMO, tak i tutaj podstawowym zadaniem gracza jest budowa i rozwój bohatera. Bluehole Studios oddaje nam do dyspozycjisześć ras. Możemy wybierać spośród klasycznych Ludzi i Elfów, ale mamy również okazję poznać zupełnie nowe rasy. Należą do nich demoniczni Castanics, pochodzący od olbrzymów Baraka, Amani oraz Popori bardzo przypominający niedźwiedzie panda. Uzupełnieniem kreacji postaci jest oczywiście wybór klasy. W tym wypadku mamy dostęp do ośmiu możliwych archetypów: Łucznik, Barbarzyńca, Lancer, Mistyk, Kapłan, Slayer, Czarodziej i Wojownik. Więcej informacji o grze: TERA, TERA: The Exiled Realm of Arborea - PC / Windows | GRY-Online.pl P.S. Klucz do bety ode mnie jako pierwszy który się zgłosił otrzymał użytkownik forthal. Edytowane 25 Lutego 2012 przez SpectatorX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Dobra dobra, dlaczego nikt nie pisze p tym że w korei gra zailiczyła faila przez brak contentu?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Grałem w betę i nie mogę strawić tego klimatu.. zresztą zaraz gw2 to kto by sobie zawracał głowę takim crapem. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Haha :) To ja mam kluczyk, a nie zdążyłem jeszcze ściągnąć gry od piątku :( Chyba nie wyrobię przed końcem CBT 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Fakt, trochę to zajmuje, po spaczowaniu 45gb czy jakoś tak o ile czegoś nie pokręciłem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Nie pokręciłeś. Miałem info, że wymagane 25GB na download i 50GB na instalacje :( Przy neciszu 2 mega na 5 kompów troszkę ciężko to targać 24h/dobę. :(:( A szkoda, bo się zajawiłem. Poczekam sobie na OBT w takim razie, przynajmniej do tego czasu grę ściągnę :D EDIT: Cóż, tak jak się obawiałem, nie zdążyłem ściągnąć :( Edytowane 27 Lutego 2012 przez forthal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 (edytowane) Jak by PvE w TERZE było takie jak ma być w GW2 to myślę, że byłoby to o wiele ciekawsze, bo na razie to zwykły koreański grinder z trochę lepszym systemem walki... no i te postacie, małe dziewczynki, półnagie elfki... EDIT: wow dostałem klucz do bety w ten weekend, za bardzo mnie nie ciągnie do tej gry ale sprawdzić nie zaszkodzi :) Edytowane 29 Marca 2012 przez twistet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...