Skocz do zawartości
SpectatorX

TERA

Rekomendowane odpowiedzi

TERA: The Exiled Realm of Arborea to tytuł cRPG przeznaczony do rozgrywki internetowej tysięcy osób jednocześnie. Oferuje otwarty świat, nietypowy system walki, ekonomię oraz system polityczny kształtowane przez graczy. Fabuła obraca się wokół Federacji Valkyon. Naszym zadaniem jest chronić tę organizację, stanowiącą przymierze ras żyjących na powierzchni świata przed przeróżnymi niebezpieczeństwami. Oprócz zagrożeń zewnętrznych będziemy mogli również brać udział w wewnętrznych rozgrywkach politycznych, nieustannie pnąc się po szczeblach władzy.

Tak jak w przypadku wszystkich gier MMO, tak i tutaj podstawowym zadaniem gracza jest budowa i rozwój bohatera. Bluehole Studios oddaje nam do dyspozycjisześć ras. Możemy wybierać spośród klasycznych Ludzi i Elfów, ale mamy również okazję poznać zupełnie nowe rasy. Należą do nich demoniczni Castanics, pochodzący od olbrzymów Baraka, Amani oraz Popori bardzo przypominający niedźwiedzie panda. Uzupełnieniem kreacji postaci jest oczywiście wybór klasy. W tym wypadku mamy dostęp do ośmiu możliwych archetypów: Łucznik, Barbarzyńca, Lancer, Mistyk, Kapłan, Slayer, Czarodziej i Wojownik.

Więcej informacji o grze:

TERA, TERA: The Exiled Realm of Arborea - PC / Windows | GRY-Online.pl

P.S.

Klucz do bety ode mnie jako pierwszy który się zgłosił otrzymał użytkownik forthal.

Edytowane przez SpectatorX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pokręciłeś. Miałem info, że wymagane 25GB na download i 50GB na instalacje :( Przy neciszu 2 mega na 5 kompów troszkę ciężko to targać 24h/dobę. :(:( A szkoda, bo się zajawiłem. Poczekam sobie na OBT w takim razie, przynajmniej do tego czasu grę ściągnę :D

EDIT: Cóż, tak jak się obawiałem, nie zdążyłem ściągnąć :(

Edytowane przez forthal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak by PvE w TERZE było takie jak ma być w GW2 to myślę, że byłoby to o wiele ciekawsze, bo na razie to zwykły koreański grinder z trochę lepszym systemem walki... no i te postacie, małe dziewczynki, półnagie elfki...

EDIT:

wow dostałem klucz do bety w ten weekend, za bardzo mnie nie ciągnie do tej gry ale sprawdzić nie zaszkodzi :)

Edytowane przez twistet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi