Skocz do zawartości
worms1414

Logitech G19 Klawiatura i nie tylko G15 itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.

Prosiłbym osoby które znają się na sprawie o pomoc z tym problemem.

Klawiatura działała bez zastrzeżeń przez około 2 miesiące, ale dziś po ponownym uruchomieniu komputera wyskoczył mi komunikat:

Runtime error!

Program:C:\Program Files\Logitech Gaming Software\LCore.exe

This Application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team fo more information.

W wyniku czego nie działają mi makra, klawisze funkcyjne, jednym słowem nie jest tak, jak być powinno.

Może ktoś z Was użytkujących klawiatury do gier wyżej wymienionej firmy, miał podobny, lub taki sam problem i zna rozwiązanie.

Przeinstalowywałem sterowniki, próbowałem coś zrozumieć z helpdesku strony, ale nie znam za dobrze angielskiego.

Proszę o pomoc.

Na przyszłość może innym się przyda.

Udało mi się przywrócić klawiaturę do pełnej funkcjonalności. Wyłączyłem UAC w Windows 7, odinstalowałem sterowniki w trybie awaryjnym. Następnie w lokalizacji C: \ Users \ XXXXXX \ AppData \ Local \ Logitech \ Software Gaming Logitech \ settings.json usunąlem ten plik.

Jak sądzę on był przyczyną problemu wyżej.

Po zainstalowaniu ponownie sterowników wszystko zadziałało jak należy, choć profile wyleciały, ale najważniejsze że już nie mam denerwującego komunikatu.

Edytowane przez worms1414
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi