Skocz do zawartości
G@wel

Pomocy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowicze:D Mam pytanko... Chce zmienic moja wysluzona juz rive na jakas graficzke.. ale niewiem jaka... mam 140-200 zl, ale niewiem co wybrac.. aha.. karta musi byc z TV-outem, bo lubie filmy, i chce je nagrywac na video, i ogladac na TV:D Mysle nad Geforcem 440 MX TV-Out

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

watpie zebys kupil gf4 mx440 z tv-outem (nawet uzywanego na allegro) za 200 zl. za te 200 zl kupisz najwyzej gf2 ti z tv-outem (uzywanego na allegro) :)

gf4 mx440 kupie spokojnie do 200 zl nowkego.. naprzyklad w komputeroniku. Ale jak myslicie, czy kupic jakiwgos radeona, czy geforca??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

watpie zebys kupil gf4 mx440 z tv-outem (nawet uzywanego na allegro) za 200 zl. za te 200 zl kupisz najwyzej gf2 ti z tv-outem (uzywanego na allegro) :)

gf4 mx440 kupie spokojnie do 200 zl nowkego.. naprzyklad w komputeroniku. Ale jak myslicie, czy kupic jakiwgos radeona, czy geforca??
ale ten gf4mx440 za te 200zl to jakis se bedzie na 64bit-owych pamieciach :) i lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> radeona od geforce-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam tobie Radka 9100 np. Sapphire. Dozbieraj trochę kasy, a nie będziesz żałował (chyba, że trafisz na 64 bitowy szajs). Ja tak zrobiłem i jestem very happy :D . Na razie mam tego szafirka jeszcze w testach (o/c), ale sprawuje sie super. Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...