Kakuś_ Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Zwracam się z prośbą o ocenę sytuacji. Zerowanie i remap wykonałem kilka razy, ale ostatni cały cykl przedstawiają poniższe screeny: 1) Pierw wykonałem skan (2xF4): 2) Tutaj dane EID: 3) Pierwszy S.M.A.R.T. 4) Zerowanie: 5) Wynik zaraz po REMAPie 6) Skan po REMAP'ie: 7) Wynik S.M.A.R.T. po całym cyklu: Jakieś sugestie z Waszej strony? Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2012 przez Kakuś_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Kup nowy dysk. Edytowane 26 Lutego 2012 przez TheUn4seen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 96 relokowanych i cała masa oczekujących - z tego dysku to już kupa szmelcu mówiąc obrazowo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Heh fujitsu.... smart w tych dyskach zawsze dla mnie zagadką było ( wysokie 05 i C4 bzdury totalne) ale na podstawie parametru C8 (200) doskonale widac w jak fatalnej kondycji jest stan powierzchni dysku.. nie wspominając o wyniku skanowania ile jest sektorów < > 500ms . Dysk nadaje sie tylko do trzymania mało ważnych danych nic pozatym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...