asc Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) Witam serdecznie, Mam następujący problem. System nie może zainstalować sterownika do podpiętych pendrive'ów. Mam jak najbardziej zainstalowane sterowniki od chipsetu. System to 7 Ultimate x64. Szczerze mówiąc to szukam już od 2 godzin sposobu na rozwiązanie, ale bez skutku, dlatego postanowiłem zwrócić się o pomoc na forum. W załączniku screen z menadżera urządzeń. asc Edytowane 26 Lutego 2012 przez asc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 U mnie też tak czasem bywa i pomaga restart systemu.Spróbuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Restartowałem już dużo razy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Wykonałem pewien eksperyment. Usunałem wszystkie kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej. Po ponownym uruchomieniu, system powinien sam zainstalować ponownie sterowniki, ale tego nie robi ponieważ nie może ich odnaleźć :F Cóż to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Czy możliwe jest to, że poprzez wyłączenie jakiejś usługi dzieją się takie rzeczy? Szczerze mówiąc bawiłem się usługami i mogłem przez przypadek wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) Jedyne co mi przychodzi do głowy do Plug and Play... Nie masz błędów w logach? Przy okazji - niedawno miałem podobną zagwozdkę z USB - po instalacji systemu i przeniesieniu kompa na miejsce użytkowania nie chciały się zainstalować ani mysz ani klawiatura na USB - nieznane urządzenie i tyle. Oczywiście podczas instalacji systemu działało wszystko jak należy. Winne okazały się sterowniki do kamerki Cisco od telefonu VoIP - jeśli się je wgra bez podłączania kamery, blokują instalację urządzeń USB :) Edytowane 28 Lutego 2012 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Niestety poodinstalowałem co się dało, ale po reboot'cie nadal to samo :F Szkoda mi tego systemu, bo naprawdę działa bardzo dobrze. Szczerze mówiąc to nie chce mi się na nowo wgrywać win :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Tylko peny się nie instalują? Czy nic na USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asc Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Cokolwiek bym odinstalował z urządzeń usb to później nie da rady zainstalować :F Tak czy siak przed chwileczką zainstalowałem jeszcze raz windows'a, bo już siły do tego nie miałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Machnij obraz gołego systemu i dopiero się baw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...