Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bez2QOslQLg Lista torów w Test Drive: Ferrari Racing Legends | GRY-Online.pl Podstawowe pytanie - dlaczego ta gra ma ten sam zciach!y model jazdy co seria Shift??? Przecież ci sami ludzie robią Project C.A.R.S., gdzie handling jest jak najbardziej normalny. Kompletnie tego nie pojmuję. Szkoda, bo liczyłem właśnie na bardzo fajną grę, o której swoją drogą jest strasznie cicho, a zanosi sie na kolejnego crapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Podstawowe pytanie - dlaczego ta gra ma ten sam z<span style='color: red;'>[ciach!]</span>y model jazdy co seria Shift??? Przecież ci sami ludzie robią Project C.A.R.S., gdzie handling jest jak najbardziej normalny. Kompletnie tego nie pojmuję. Szkoda, bo liczyłem właśnie na bardzo fajną grę, o której swoją drogą jest strasznie cicho, a zanosi sie na kolejnego crapa. oceniasz model jazdy po tym filmiku? powaznie? Ktos zagra to zobaczymy czy jest podobne do shifta, poki co to pokazali troche poslizgow i ostrych hamowan bez dluzszego fragmentu. Edytowane 3 Marca 2012 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Oczwyiście że można ocenić po filmiku. W Shift wygląda to identycznie, ta gra to niestety po prostu Shift z samymi Ferrari i bardzo fajną listą torów. Handling z Forzy i grałbym miesiącami, a tak to niestety na demie lub "demie" się skończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Podobal mi sie shift bo byl kompromisem powiedzy zwyklym NFS a symulatorami, nie mialbym nic przeciwko na wersje z ferrari - tymbardziej ze czekam na taka gre od momentu NFS Porsche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Mnie też się podoba shift (gram w dwójkę teraz) ale fizyka jazdy to jego najgorszy element. Jakby była taka jak w Gran Turismo albo właśnie Forzy to gra byłaby genialna. W tych 2 grach sterowanie jest delikatne, i czuć precyzję reakcji, a w shifcie składanie się w zakręt szybkim autem przypomina coś pomiędzy przerzucaniem worka kartofli a próbą ujeżdżania szarżującego tygrysa szablozębnego, no ale co kto lubi... ;-) @ na dole Dzięki za radę metal, ale gram na PS3 więc mody mi odpadają. Jedyne co mogłem zrobić to zmniejszyć czułość i włączyć asystę sterowania. Jest nawet znośnie, ale to dalej nie to. Edytowane 5 Marca 2012 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Mnie też się podoba shift (gram w dwójkę teraz) ale fizyka jazdy to jego najgorszy element. Jakby była taka jak w Gran Turismo albo właśnie Forzy to gra byłaby genialna. W tych 2 grach sterowanie jest delikatne, i czuć precyzję reakcji, a w shifcie składanie się w zakręt szybkim autem przypomina coś pomiędzy przerzucaniem worka kartofli a próbą ujeżdżania szarżującego tygrysa szablozębnego, no ale co kto lubi... ;-) Spróbuj modyfikacji do Shift'a 2 - UCP [unofficial Community Patch] i PTMu v1.69 [Polish Tyre Mod] - wszystko znajdziesz na NoGripRacing.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 premiera juz na dniach :) ja nie moge sie doczekac http://www.youtube.com/watch?v=MKih08d9iko&feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2012 Shift 2 + Ferrarki ktore mogly byc w nim + kilka innyhc Ferrarek i tras. Nic szczegolnego. Wolalbym cos w stylu Porsche 2000 tylko w nowej oprawie z lepszym realizmem i bardziej rozbudowane. Ilez mozna jezdzic poduszkowcem po torze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 65 / 100% :) troche kiszka imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...