Enemy33 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam zamiar zakupić monitor LCD 24 cale. Nie wiem czy karta graficzna ma coś do odtwarzania filmów bo ktoś mi kiedyś coś takiego napisał że filmy nie będą odtwarzane w pełnej jakości? Podajcie jakieś modele monitorów warte poczytania, obejrzenia ich a może i kupienia. Raczej monitor będę używał do filmów i gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enemy33 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Taki do 800 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Jak do 800zł to Dell u2312. Ciężko do tej granicy znaleźć coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...