Holtek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Przymierzam się do zakupu cichego dysku twardego o dużej pojemności - SSD odpada. Wytypowałem dyski serii AV-25 do pracy ciągłej WD3200BUDT oraz WD5000BUDT, jeden 320GB a drugi 500GB. Nie mogę znaleźć informacji, ale wydaje mi się, że ten mniejszy ma jeden talerz a większy już dwa talerze, przez co będzie głośniej pracował. Czy ktoś z Was miał możliwość przetestowania tych dysków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 To mają być duże pojemności w końcu czy 320-500? Z dużych wszystkie z serii Green Power 1, 1.5 i 2TB sa ciche i godne polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holtek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Źle się wyraziłem. Chciałem napisać, że chcę kupić dysk od 320 do 500GB a dyski SSD o tak dużej pojemności nie są produkowane więc wchodzi w grę tylko HDD. Tylko te dwa modele, które podałem wyżej mnie interesują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...