kaijitsu Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Witam Potrzebuję laptopa do pracy - prace biurowe, programy bazodanowe, prezentacje z użyciem projektora, montaż video, odtwarzanie filmów fullhd Procesor i3/amd a4, 4GB RAM - minimum. Dobrze by było jakby można było w coś zagrać na delegacji czyli grafa pokroju ~540M. Ekran 15,6 wydaje się najbardziej rozsądny, nie zależy mi na mobilności ale też nie mam zamiaru dźwigać 17" cegły. Czas pracy na baterii również jest mało ważny, miłym dodatkiem była by matowa matryca + system operacyjny. Zakupu chcę dokonać w sklepie X-kom z racji, że mógłbym kupić na miejscu. Wszelkie Acer'y odpadają - miałem jednego i nigdy wiecęj :wink: mój typ: http://www.x-kom.pl/...d-rw-7hp64.html Dostanę coś porównywalnego? Wolałbym mieć wybór gdyby się okazało, że nie ma tego modelu na stanie. Edytowane 29 Lutego 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...