Freerider Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam Mam problem z dyskiem przenośnym WD My passport 500gb. Był podłączony, w pewnej chwili komputer przestał widzieć dysk. Teraz przy podłączaniu go do obojętnie jakiego komputera słychać dźwięk, pojawia się ikona bezpiecznego usuwania sprzętu, ale nie pojawia się ikona dysku w Mój komputer. Wydaje mi się, że to jest wirus lub infekcja. Jak go sformatować? Gwarancja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Prawy przycisk na moim komputerze / zarządzaj / zarządzanie dyskami i podaj czy jest tam widoczny twój dysk. Jeżeli nie to może być kabel uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Jest dysk widoczny. Ale litery żadnej nie ma. Kabel w zestawie był z 3.0 na 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koffi Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Spróbuj przypisać mu literkę. Wejdź w panel sterowania> narzędzia administracyjne> zarządzanie komputerem> zarządzanie dyskami. I tam znajdź swój dysk i prawym wybierz opcje i dobierz literę (najlepiej mało używaną) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...