Quake96 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam ;) Mam komputer z płytą główną P6VXAT. Siedzi na niej Intel Celeron 900mhz (podkręcony do 1ghz). Problem jest w tym, że mam zablokowaną zmianę mnożnika. Mogę zmienić tylko taktowanie, a w przypadku zmiany mnożnika nic się nie zmienia. Która zworka na płycie głównej odpowiada za odblokowanie mnożnika? Dodaje zdjęcia wszystkich zworek, które znalazłem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Nie da się odblokować, tylko wersje inżynieryjne to umożliwiały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake96 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Szkoda... To dlaczego w BIOS'ie jest opcja zmiany mnożnika? Edytowane 29 Lutego 2012 przez Quake96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 To dlaczego w BIOS'ie jest opcja zmiany mnożnika? Nie da się odblokować, tylko wersje inżynieryjne to umożliwiały. :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...