ChomiK Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mam pytanie - czy istnieje jakies narzedzie do modyfikowania biosow napedow cdr/rw firmy liteon ?? Nie chodzi mi o program umozliwiajacy zmiane biosu ale o proste narzedzie do jego edycji... dzienx...pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no jasne .... i to micro$oftu ... nazywa sie ... edit.com ... lub w wersji łindowsowej: Notatnik ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 heh - czy to znaczy ze skladnia jaka zapiane sa ustawienia biosu jest az tak prosta ? jesli tak - dzienx ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 to jak masz taka wiedze o biosach ze nie wiesz nawet jak sa zapisane to nie radze ci nic w nich grzebac ;-) bo bedziesz musial kupic sobie nastepnego liteona ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 wtedy zawsze moge go sflaszowac - i cos czuje ze twoja wiedza wlasnie na tym sie konczy... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ale ja wcale nie twierdze, ze jest inaczej. mowie tobie, ze nie masz o tym pojecia, a zabiersza sie do modyfikowania biosu.. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...