lgolebio Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Witam Szukam monitora LCD do 700zł (24"). Nie interesuje mnie czas reakcji, jakość wyświetlanego obrazu tylko jakość wykonania. Wolę kupić monitor o gorszych parametrach wizualnych który posłuży minimum 5 lat niż taki jak miałem poprzednio W240D, 4 krotnie lądował w serwisie. Nie gram, nie projektuję, korzystam głównie z pracy na linuxie. Edytowane 1 Marca 2012 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Miałeś po prostu pecha. Mam znajomych z HP, Benq, w pracy mam LG, Samsung, DELL (kilkadziesiąt sztuk, więc nt. statystyki mogę coś powiedzieć) ... te monitory mają kilka lat i chodzą bez zarzutu (niektóre grubo ponad 5). Najsolidniejsze jest EIZO :) Po prostu normalnie monitory LCD się nie psują. ... myślę że powinieneś po prostu kupić zwykły monitor i się przesadnie nie przejmować, bo jak będziesz miał pecha i trafisz na bubla, ... to będziesz miał pecha i trafisz na bubla ;) Dla zasady kup innej firmy niż obecny. Radzę wybrać coś popularnej firmy np. DELL, Samsung, LG ... EIZO są za drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...