anon92 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Sprawa wygląda następująco. Nie działa klawiatura w lapku ale nie o tym temat. Mam zresetowany bios i teraz lapek nie startuje bo wyskakuje że trzeba ustawić bios. Nie mogę wejść do biosu i go ustawić bo nie działa klawiatura ;p Zewnętrzna też nie trybi. Podsumowując laptop zatrzymuje się tuż po poście i nie idzie dalej bo czeka na ustawienie biosu więc nie zastartuję na nim dosa z programem do zmiany biosu. Jest jakiś sposób na sflashowanie tego biosu? Słyszałem że są różne metody. Da się coś na to poradzić? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Zewnętrzna klawiatura powinna działać na usb/ps2 jak nie to inaczej tego nie ruszysz :mur: Czeka wymiana oryginalnej klawy na działającą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...