konrad12601 Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 witam, prosze o porównanie tych dwóch laptopow. HP Pavilion g6-1205sw - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Asus X53BY-SX196V - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika bede kupowal w komputroniku na raty,wiec wybór jest między tymi dwoma laptopami.za HP pan mi powiedział 1749zł, a za ASUSA 1799zł.rożnica w cenie niewielka,a ja nie wiem ktory wybrać.laptop ma byc dla mamy,ale wiadomo im wydajniejszy tym lepiej.Maja one zbliżone parametry,także mam problem z wyborem.może sie ktoś wypowiedziec który jest lepszy i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Z tych dwóch to Asus moim zdaniem lepszy, Ja bym jednak wybrał DELL Inspiron N5040 / P6200 / 3GB / 500GB / no Os - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Mama grac nie będzie raczej to jej super k. graficzna nie potrzebna, minusem w tym dell jest brak systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 witam, prosze o porównanie tych dwóch laptopow. HP Pavilion g6-1205sw - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Asus X53BY-SX196V - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika bede kupowal w komputroniku na raty,wiec wybór jest między tymi dwoma laptopami.za HP pan mi powiedział 1749zł, a za ASUSA 1799zł.rożnica w cenie niewielka,a ja nie wiem ktory wybrać.laptop ma byc dla mamy,ale wiadomo im wydajniejszy tym lepiej.Maja one zbliżone parametry,także mam problem z wyborem.może sie ktoś wypowiedziec który jest lepszy i dlaczego? Bez sensu rozglądać się w tej kwocie za lapkiem z badziewnym, netbookowym prockiem, kiedy można kupić coś tak fajnego: http://www.x-kom.pl/p/73972-notebook-laptop-15,6-asus-x53e-sx1225v-b950-3gb-320-dvd-rw-7hp64.html PS. Uważaj na ceny Komputrona: Asus X53BY-SX196V 15,6" 1366x768 - Notebooki - Asus X53BY-SX196V 15,6" 1366x768 cena od 1669.00zł Asus X53BY-SX196V - Ceneo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad12601 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 wybiore chyba jednak tego asus,jest chyba lepszy od HP.dobrze mowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Z dwojga złego Asus ciekawszy. Zresztą jak wolisz - podkreślam, że różnica między E450 w asusie z komputrona w stosunku do B950 w asusie z X-KOM to co najmniej 2x wyższa wydajność w przypadku tego drugiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad12601 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 tylko wiesz kupilbym tego z X-com ale ja biore go na raty a komputronik jest u mnie w miescie a jakos nie chcialbym brac laptopa na raty przez internet,wiec chyba wezme tego asus z komputronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Jak już musi być koniecznie komputron, to masz tego lapka również u nich: Asus X53E-SX1225V + Totalny pakiet bezpieczeństwa w cenie - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad12601 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 a czy na tym Asusie X53E-SX1225V bede mogl plynnie ogladac filmy hd/full hd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Oczywiście - raz, że sam procek da radę, dwa że karta wspomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...