phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 nie wiedzialem gdzie wsadzic, to wrzucilem na osla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Skad masz moje zdjecie ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 He dobre. ALe kiedys widzialem cos podobnego. Mozesz podac linka do tego zdjecia skad to zassales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 hehe niezly, a to niejest ten komp co jest w akademiku w katowicach czy krakowie (juzniepamietam)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Mozesz podac linka do tego zdjecia skad to zassales.sam sprawdz 8) mala podpowiedz :) : http://www.fun.from.hell.pl/2003-06-13/disk-tower.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 niezly gosciu, chyba przechowuje dyski calemu blokowi:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 niezly gosciu, chyba przechowuje dyski calemu blokowi:]hehe :) mnie dziwi jak niektorzy na dc maja 1TB 8) (nie fake) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Chyba sobie sprawię taką wieżyczkę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 bylo podobne zdjecie kilkanascie dyskow po 120Gb kazdy w sumie to przeszlo 1TB bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 niezly gosciu, chyba przechowuje dyski calemu blokowi:]hehe :) mnie dziwi jak niektorzy na dc maja 1TB 8) (nie fake) no mnie też to zawsze dziwiło... ale myślałem ze oni sobie po prostu mapują dyski sieciowe.. a tu taki szok 8O co za burżuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Moze mi ktos wytlumaczyc jak to podlaczyc do typowego komputerka stojacego na biurku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Moze mi ktos wytlumaczyc jak to podlaczyc do typowego komputerka stojacego na biurku ?na pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 heh calkiem spox moglbym miec taka wiezyczke BTW zaskocze Cie ;) byl juz o tym temat ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Moze mi ktos wytlumaczyc jak to podlaczyc do typowego komputerka stojacego na biurku ?na pciChyba raczej na SCSI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 do tego trzeba z 3 -4 zasilacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Moze mi ktos wytlumaczyc jak to podlaczyc do typowego komputerka stojacego na biurku ?na pciChyba raczej na SCSI :)a co ma jedno do drugiego ? :) kontrolery na pci, a czy scsi to inna bajka :wink: (nie widzialem okraglych tasm do scsi, wiec pewnie IDE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ciekawe jaki ma zasilacz :) moze jest podpiety bezposrednio do ELEKTROWNI :) albo ma wiatraki agregat pod biurkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 do tego trzeba z 3 -4 zasilacze :)albo dobry zasilacz, niekrecona grafa, proc, brak pelta, takie tam :) a szafka robi pewnie za serw plikow a nie za kombajn :D do tego dobra sieciowka... to moja teoria, jak jest to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ojezu.. wszystko na 1 zasilce ???? brrr..juz widze jak koles wychodzi oknem przy padzie zasilki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ojezu.. wszystko na 1 zasilce ???? brrr..juz widze jak koles wychodzi oknem przy padzie zasilki :D ROTFL :lol: ciekawe czy chciwosc wolnego miejsca wziela gore nad zdrowym rozsadkiem i nie zrobil polowy na mirrory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :/ Juz nei pierwszy raz się zdzrza ze moj braciak wrzuca fotki mego kompa do netu ;) Nie no niezłe :| Obudobę dał bym inna.. ale to taki mały drobiazg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 i wciśnij tu panie wodne do tego.....hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 kontrolery na pci, a czy scsi to inna bajka :wink: (nie widzialem okraglych tasm do scsi, wiec pewnie IDE) Tu mozna kupic okragle tasmy SCSI :wink: 90cm - 40zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 spoko, mam w chacie dwie takie :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Aler jaki jest sens robić takie kompy?! :/ Udostepnia si wiele lecz czy zoztsaje cos dla siebie? ;) hm z deka dziwny pomysł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 wiec tak zakaldajac ze mamy 5*pci do tego 5 zewnetrznych kontrolerow (do kazdego po 4 urzadzenia) to wychodzi 4*5=20 i do tego jeszcz ze 4 dyski z kontrolerow na plycie co razem daje 24.. czyli mozna wiecej:):) w sumie pomysl nie jest glupi pod warunkiem ze to jest jakis serwer (nie zauwazylem cdromu ani flopa) przy duzym łączu, kazdy z uzytkownikow ma swoj dysk (czyli swoje konto) i sciaga sobie filmy na konto i noca komp nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Owszem nie glupi, ale raczej nie przejdzie to na typowym łaczu blokowym, raczej na jakiejs uczelini... czasami ludzi nie stac zeby zaplacic 30 zeta abonament 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 sory za taki oftopik .. ale czy okregłe kable poprawiaja chłodzenie w budzie???? tylko tak szczerze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hehe ja znalazlem cos takiego. Wprawdzie nie tak duzo hdd ale za to SATA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 normalnie wypierdziane w kosmos! niezle;) a ciekawe po ile te dyski:) moze to tylko same obudowy? 8) aha, widac 20 dyskuf,ale jeszcze w miejscu zasilki ze 4 moga byc 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...