VVoyt Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Witam. Zakupiłem chyba jednak nie do końca trafnie DGN2200M . Nie mam zasięgu na 2 piętrze a router z powodów technicznych musi stać na parterze. Czy wymiana anten w tym routerze jest wykonalna dla laika? Wiem że jest to jednoznaczne z utratą gwarancji. Czy jest sens się w to bawić czy sprzedać i kupić coś innego ? Zależy mi na WIFI N. Odnośnik do posta w temacie "jaki router kupic?" Gzie Kyle wstawił kilka zdjęć rozbebeszonego netgeara. Jaki Router Kupić ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 38 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiGC Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 a może jakiś tani repeater? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżordżi Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Ten router ma przyzwoity zasięg wątpie wy wymiana na siłe anten coś pomoże, też bym polecił jakiś repeater... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiGC Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 poszukalbym info na necie zagranica, gdzies modowali netgeary z calkiem dobrymi wynikami. jesli sobie przypomne gdzie to dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...