iTrooper Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Mam problem z wejsciem do Biosu. Mam starą płytę Intel Havre D845HV. Jak restartuję komputer to naciskam F2 i wystakuje mi Czarny Ekran i pisze żeby podać Password.A ja nie ustawiałem żadnego kodu do Biosu.Jak można to wyłączyć.Chcę sformatować komputer bo mam problem z Windowsem który mam teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 (edytowane) Zrestartuj BIOS. Wypięcie komputera z prądu i wyjęcie bateryjki na kilka minut powinno wystarczyć. Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2012 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTrooper Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zrestartuj BIOS. Wypięcie komputera z prądu i wyjęcie bateryjki na kilka minut powinno wystarczyć. Pozdrawiam Dzięki.Spróbuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...