Skocz do zawartości
Liskoski

sieciowki :D

Rekomendowane odpowiedzi

najlepsze sa dlinki / 3 comy ja ostatnio kupilem do chaty 3 minty na wyprobowanie myslalem ze shit ale sa bardzo dobre , wedlug mnie 2 x minty po 30 zl kazda i zostaje ci 40 zl na kabel a za to kupisz go troszke :) . Niewarto do domu inwestowac w 3comy i dlinki jezeli to ma byc tylko na dwa kompy bo niewykorzystasz ich "mozliwosci"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja siec to:

2x mint (realtek 8039)

1x jakies cos na isa :P (realtek 8029)

1x level one (realtek 8029)

1x genius (realtek 8039)

1x neo+ :D

wszystko doskonale dziala :) jak to ma byc siec na 2-10 kompow to mozesz wrzucic w minty (30zl), kupujesz kabelek i dziala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kabelek skretka moze byc najzwyklejsza ja np dorwalem na allegro firmy freenet 305 metrow za 135 zl z przesylka juz :) czyli wychodzi mi jakies 25 gr za metr :) / mozesz kupic cos lepszego albo slabszego na takim odcinku dowolnosc byle nieprzeplacac powyzej 1,60 za metr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kabelek skretka moze byc najzwyklejsza ja np dorwalem na allegro firmy freenet 305 metrow za 135 zl z przesylka juz :) czyli wychodzi mi jakies 25 gr za metr :)  / mozesz kupic cos lepszego albo slabszego na takim odcinku dowolnosc byle nieprzeplacac powyzej 1,60 za metr :)

To chyba juz w ekranie i u jakiegos zdziertusa ktory robi ludzi w bambuko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no w poznanskiej castoramie jest UTP za 1,50 za metr z tym ze nieda sie ukryc ten kabel jest klasa gruba oslonka twarda szara , do tego jak sie chwyci palcami mocno kabel palcami i przejedzie w dol to dokladnie mozna wyczuc oplot ktory nieprzesuwa sie pod palcami we wszystkie strony , mimo wysokiej ceny chyba warto ale dlugie kawalki to katorga ;) to juz lepiej na allegro madexa albo molexa kupic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie przeginacie zakladacie mala siec w domu i pytacie sie jakie sieciowki

rozumiem jakby to miala byc wypasiona siec w wielkiej firmie ale nie siec do podlaczenia 2 kompow w domu pierwsza lepsza 10/100

a kabel to idziesz do sklepu i mowisz do podlaczenia komp--komp

PRZEGIECIE !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm więc tak.. ;)

realter - przewod skrosowany czy ztegocony no.. ;) - realtec, do domu powinno wystarczyc ;)

Choc przeyznaję sie. Opis RAF'a jestnajlepszy ;) Bardziej szczegłłowa i wogole ;)

Sory ze tak pisze ale łeb mnie napi.. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Big thx 4 all

hm więc tak.. ;)

realter - przewod skrosowany czy ztegocony no.. ;) - realtec, do domu powinno wystarczyc ;)

Choc przeyznaję sie. Opis RAF'a jestnajlepszy ;) Bardziej szczegłłowa i wogole ;)

Sory ze tak pisze ale łeb mnie napi.. ;/

wez Apap noc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi