Liskoski Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 mam zamiar polaczy 2 kompy w siec (do giercowania) nie wiem jakich kart sieciowych uzyc... ktora karta (producent;model) bedzie de best?? mam do wydania mam max 100 razem z kabelkiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 najlepsze sa dlinki / 3 comy ja ostatnio kupilem do chaty 3 minty na wyprobowanie myslalem ze shit ale sa bardzo dobre , wedlug mnie 2 x minty po 30 zl kazda i zostaje ci 40 zl na kabel a za to kupisz go troszke :) . Niewarto do domu inwestowac w 3comy i dlinki jezeli to ma byc tylko na dwa kompy bo niewykorzystasz ich "mozliwosci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ja mam sieć na LG za 30zł i wszystko jest ok - drogie sieciówki mają sens tylko wtedy, gdy sieć MUSI być niemal całkowicie niezawodna i/lub przesyłane są nią b.duże pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jaki kabel i za ile do w.w. "sieci" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 moja siec to: 2x mint (realtek 8039) 1x jakies cos na isa :P (realtek 8029) 1x level one (realtek 8029) 1x genius (realtek 8039) 1x neo+ :D wszystko doskonale dziala :) jak to ma byc siec na 2-10 kompow to mozesz wrzucic w minty (30zl), kupujesz kabelek i dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 kabelek skretka moze byc najzwyklejsza ja np dorwalem na allegro firmy freenet 305 metrow za 135 zl z przesylka juz :) czyli wychodzi mi jakies 25 gr za metr :) / mozesz kupic cos lepszego albo slabszego na takim odcinku dowolnosc byle nieprzeplacac powyzej 1,60 za metr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 kabelek skretka moze byc najzwyklejsza ja np dorwalem na allegro firmy freenet 305 metrow za 135 zl z przesylka juz :) czyli wychodzi mi jakies 25 gr za metr :) / mozesz kupic cos lepszego albo slabszego na takim odcinku dowolnosc byle nieprzeplacac powyzej 1,60 za metr :)To chyba juz w ekranie i u jakiegos zdziertusa ktory robi ludzi w bambuko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 no w poznanskiej castoramie jest UTP za 1,50 za metr z tym ze nieda sie ukryc ten kabel jest klasa gruba oslonka twarda szara , do tego jak sie chwyci palcami mocno kabel palcami i przejedzie w dol to dokladnie mozna wyczuc oplot ktory nieprzesuwa sie pod palcami we wszystkie strony , mimo wysokiej ceny chyba warto ale dlugie kawalki to katorga ;) to juz lepiej na allegro madexa albo molexa kupic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 ludzie przeginacie zakladacie mala siec w domu i pytacie sie jakie sieciowki rozumiem jakby to miala byc wypasiona siec w wielkiej firmie ale nie siec do podlaczenia 2 kompow w domu pierwsza lepsza 10/100 a kabel to idziesz do sklepu i mowisz do podlaczenia komp--komp PRZEGIECIE !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 hm więc tak.. ;) realter - przewod skrosowany czy ztegocony no.. ;) - realtec, do domu powinno wystarczyc ;) Choc przeyznaję sie. Opis RAF'a jestnajlepszy ;) Bardziej szczegłłowa i wogole ;) Sory ze tak pisze ale łeb mnie napi.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Big thx 4 all hm więc tak.. ;) realter - przewod skrosowany czy ztegocony no.. ;) - realtec, do domu powinno wystarczyc ;) Choc przeyznaję sie. Opis RAF'a jestnajlepszy ;) Bardziej szczegłłowa i wogole ;) Sory ze tak pisze ale łeb mnie napi.. ;/ wez Apap noc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...