Fox1986 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 szukam glosnikow kmputerowych najlepiej 2.1 do 2tys zl beda sluzyc do sluchania muzyki i filmow najpierw zastanawialem sie nad logitech z-2300 ale oczywiscie zbyt dlugo sie zastanawialem i nie ma juz ich w sklepach teraz zastanawiam sie nad edifier s730 sa jeszcze edifier s730d ale nie wiem jaka jest miedzy nimi roznica poniewaz nie znalazlem nic na ten temat w google i zastanawiam sie w ogole czy jest sens kupowac taki mocny zestaw do pokoju 3x4m² aktualnie mam glosniki creative inspire p580 5.1 ale uzywam ich jako 3.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 mialem kilka zestawow 2-1 i szczerze, jak nie wylozysz kasy, dostaniesz tandete... do malych pomieszczen polecam 2-0, ja mam logitecha z-5 i gra lepiej niz wiekowy creative 2-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 jamo s606 + wzmacniacz zintegrowany i będziesz bardzo zadowolony. do tych głośników polecam jakiegoś używanego denona:) w kolumnach masz dwa nisko tonowe wielkoludy więc sub jest zbędny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 mowimy o malej sypialni a nie ogromnym salonie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox1986 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 nie mam miejsca nawet na wzmacniacz jak chcecie zrobie fote miejsca w ktorym stoi komputer i wstawie na forum a na zestaw 2.1 chce wydac max 2tys zl "jak pisalem wczesniej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) u mnie wygląda to tak http://www.youtube.com/watch?v=MZUP1CMbR9k&feature=plcp&context=C3ba0412UDOEgsToPDskIN1c466fhscYVnlEkrM9fC wzmacniacz można postawić na podłodze za kolumnami jest do tego pilot więc nie trzeba się schylać żeby go włączyć lub zmienić głośność:) ja też mam 12m2 Edytowane 4 Marca 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox1986 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 moze u ciebie i owszem u mnie natomiast biurko z komputerem stoi w rogu pokoju przy drzwiach wejsciowych i kolumn na stojakach nigdzie nie postawie i przestawianie mebli po to mija sie z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...