materkamil Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Chciałbym zbudować komputer za 3200 zł. Na grach nie aż tak mi zależy - głównie na pracy, internecie, PODKRĘCANIU, i aby ten komputer służył na dość długo (około 10 lat :unsure: ) Mam już kupione takie części: 1. OBUDOWA CM 430 Elite 2. Napęd LG SATA 3. Zasilacz: Thermaltake 630W I teraz mam kupić pozostałe części czyli takie: Procesor Intel Core i5 2500K Płyta główna Asrock Z68 Extreme3 Karta Graficzna Karta graficzna Asus GF GTX 560Ti 1024MB (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) 830 Mhz Chłodzenie Thermalright HR-02 Macho Rev. 2 RAM Corsair XMS3 8GB, 1600MHz DDR3 Dysk Western Digital Caviar Black 500GB WD5000AAKX Wentylator dodatkowy SilentiumPC Zephyr 120 LED BLUE Pasta termoprzewodząca Zalman ZM-STG2 No i jak to ocenicie? Dobry zestaw? Co zmienić co dodać. PS: Nie interesuje mnie zaoszczędzanie 10 zł na ramie 1333 Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ationx Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Możesz zamawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
materkamil Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Dokładnie to będę zamawiał w Maju ale już się pytam :rolleyes: Co kto jeszcze powie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
materkamil Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Nie moge bo teraz mam czas napisać a w maju nie będzie :P No a na poważnie: Jest marzec. Jak bym teraz kupił to zestarzeje się komp za 10 lat. Co mi tam 2 miesiące zależy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 W kwietniu wychodzą Ivy Bridge i może się trochę wszystko pozmieniać do maja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 LOL, to zajrzyj do polecanych zestawów na maj ;) Już teraz mogę ci polecić i5-3750K i HD 7850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Wiesz już wszystko, spamować nie będziemy. MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 1. Jeśli masz zamiar dokonać zakupu w terminie późniejszym niż 1 tydzień od założenia wąteku wstrzymaj się z jego założeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...