andrew777 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ten gostek prowadzący wywiad to niezły lol... Mógłby trochę rozeznania zrobić przed rozmową haha Tak czy inaczej. Dobrze widzieć gameplay. Widać, że o premierę na jesieni nie ma się co obawiać (w sensie opóźnienia itd). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Ja szczerze mówiąc lekko się zawiodlem. Te rajdy po polach trochę nie bardzo pasują. Ja wiem ze chcieli pokazać pełen open world ale chyba za bardzo odbili w stronę arcade. Graficznie tez nie robi juz takiego szału jak poprzednio i to w dodatku wersja na X1. Kupie na bank, ale chyba nie nastawiam się na taki opad szczeny jak ostatnio. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wygląda strasznie arcadowo, graficznie też szału nie robi, Driveclub FTW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 A Horizon1 nie był arkadowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 No nie reklamowali go gaemplayem pokazującym jazdę Huracanem po polu kukurydzy. A offroad dorzucili w sumie dopiero w DLC. Wiadomo ze Horizon to spin off serii i bardziej istotne są widoczki itd no ale jednak marka zobowiązuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Owszem był arcadowy, ale nie aż tak. Z tego co pamiętam to miał być ten złoty środek pomiędzy arcade a symulacją, tutaj widzę odeszli od tego daleko (w pole). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Inna sprawa ze koles na prezentacji mocno kaleczy sport więc ciężko ocenić jak to faktycznie bedzie. No tak czy inaczej, pozyjemy zobaczymy. H1 IMO postawił poprzeczkę b.wysoko i ciężko będzie to przeskoczyć także licze co najmniej na taki sam poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 imho to co widzimy wyżej za bardzo zalatuje starymi NFS'ami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Aczkolwiek (1. trailer) sporo mowa o tym że wzorem imprezy muzycznej (festiwalu) zarówno jak FH1 tak FH2 ma skupiać się na klimatycznej muzyce w otoczce takiego festiwalu, gdzie pada psuedonim dość znanego DJ'a Rob Dougan'a (Clubbed to the Death / Matrix ost itd) który to też dobierał muzykę do gry...I jak FH1 ma sprawiać radość z jazdy autem;Styl gry na video sugeruje większy arcade vs FH1 ale jeżeli dorzucą więcej aut, większą mapę, więcej muzyki (filmik wspomina że będzie więcej stacji, więcej gatunków, więcej komentarzy nt postępów) i więcej trybów wyścigów...Mnie już kupili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 O ilość samochodów czy wielkość mapy w ogóle się nie martwie, juz poprzednio było bardzo dobrze pod tym względem. Ale jak widzę wyścigi po polach na pełnej prędkości w dodatku furami, które do offrodu raczej się nie nadają to mam pewne obawy. Arcade ok, ale to nadal Forza. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Tutaj troche opinii od ludzi, którzy mieli okazję zagrać podczas E3: http://www.ign.com/articles/2014/06/12/e3-2014-show-goers-play-and-react-to-forza-horizon-2 i Q&A: http://www.ign.com/articles/2014/06/13/forza-horizon-2-ama-reveals-demo-plans-porsche-status-and-more-ign-first Edytowane 14 Czerwca 2014 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 O ilość samochodów czy wielkość mapy w ogóle się nie martwie, juz poprzednio było bardzo dobrze pod tym względem. Ale jak widzę wyścigi po polach na pełnej prędkości w dodatku furami, które do offrodu raczej się nie nadają to mam pewne obawy. Arcade ok, ale to nadal Forza. Ja się z tobą w większości zgadzam natomiast wielkość mapy w H1 nie powala. Przejechanie z jednego końca na drugi zajmuje z 5 min w realu więc na mnie to wrażenia nie robi. Wiadomo, można też jechać do okoła :) Brakuje mi też manualnego tuningu żebym sam mógł ustawić wysokość zawieszenia albo przełożenia każdego biegu. Model jazdy mogłby w sumie zostać z jedynki. Symulacja to to nie jest ale dużo do symulacji nie brakuje. I bardzo dobrze bo gdybym chciał symulator to bym grał w Live For Speed-a albo inne podobne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mapa w FH2 jest trzy razy większa niż w FH1. Tutaj, więcej info: KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) To słyszałem, wiadomo dobrze chociaż moim zdaniem dalej mało. Zadowolony bym był gdyby dali 10 razy większa :) Dodatkowo np. autocluby. Max 1000 członków zastanawia mnie tylko dlaczego to w ogóle ma ograniczenie? Idąc dalej pogoda....we wcześniejszych odcinkach (filmy IGN) mówili że mają super zaawansowany system pogodowy.... Tylko zdaje się osoba która go projektowała chyba w życiu nie widziała śniegu na oczy... Skoro już robią system to mogli to uwzględnić a wychodzi na to że ich system pogodowy polega na tym że od czasu do czasu spadnie trochę deszczu. I to w zasadzie tyle. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Z cyklu ciekawostki :) http://www.vg247.com/2014/07/11/race-against-a-steam-train-in-forza-horizon-2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Dużo jeszcze ludzi gra online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Ludzie jeszcze grają, sam pogrywam czasem. Problem w tym że jest dużo noobów i dzieciaków którzy nie potrafią jeździć i ścigają się tylko na prostej bo na pierwszym zakręcie nie opanowują bryki i wypadają od razu. Dlatego najlepiej mieć stałą ekipę do bujania po "mieście". Za +-40 PLN (przykład) można śmiało kupować na pewno warte jeszcze tej ceny. edit: z tym że za kilka dni wychodzi Horizon 2 więc może się pusto zrobić w jedynce.... Edytowane 5 Września 2014 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Ja do jedynki mam zamiar wrócić, bo jej po prostu nie skończyłem. Także może jeszcze nie teraz, ale jak będą chętni to na jesieni można się pobujać wieczorkami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Dajcie namiary na Live, na pw to możemy pośmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 szpachlaPL Wyślij zaproszenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Zapomniałem żeby grac online muszę kupić golda... Ale dodałem cię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 https://onedrive.live.com/redir?resid=1C112BAD812BABB%21113 Takie tam sciganie sie z odrzutowcami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...