Skocz do zawartości
wampir

R9500 64mb i 128 a potoki

Rekomendowane odpowiedzi

Czy komus sie zdarzyl R9500 64mb ktoremu nie mozna by bylo odblokowac dodatkowych potokow ? Jesli tak to prosze o dokladne inf na temat tej karty

BTW : Czy jest firma produkujaca R9500 128mb ktore maja 100% skutecznosc w odblokowaniu ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy komus sie zdarzyl R9500 64mb ktoremu nie mozna by bylo odblokowac dodatkowych potokow ?  Jesli tak to prosze o dokladne inf na temat tej karty  

BTW : Czy jest firma produkujaca R9500 128mb  ktore maja 100% skutecznosc w odblokowaniu ?:)

Na sirius.pl są SuperGrace bodajże, na które sklep daje 100% możłiwość modeingu, tylko kosztuje 1049 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz miec 100% pewnosci ze bedziesz mial mozliwosc

moda na 9700 to udaj sie do PCProjektu, tam maja te karty.

Pamieci to chyba hynixy 3.6 ns (moge sie mylic co do firmy

ale napewno 3.6) wiec moda na 9700 masz zapewnionego,

nie wiadomo czy uda sie ja podkrecic do granic 9700Pro (325/310).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym sek ze nie kupuje karty w Polsce tylko w USA a tam nie bede mial mozliwosci sprawdzenia i poprostu co przyjedzie to bede mial :(

Budzet wynosi 150$ takze nie wiem co lepsze R 9500 128mb czy R9600PRO

Nie wiem co jest pewniejsze :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewniejsze jest to ze r9600pro jest kijowe, duzo wolniejsze od r9500pro (9600 w koncu ma polowe potokow, troche podciagneli zegary ,ale i tak porazka). Jak chcesz miec pewnosc to chyba doloz 20$ i kup r9500pro. Sam doswiadczenia nie mam w modowaniu, ale sadzac po wypowiedziach na forum duza czesc radkow 9500 non-pro ma uszkodzone 4 potoki i ich odblokowanie wiaze sie z wieksza wydajnoscia jak i kaszanka na ekranie :-). Niestety, ciezkie zycie overclockera, ciagle wybory pomiedzy ryzykiem ,a drozszym produktem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...