Skocz do zawartości
nrl

Hasło win XP Pro

Rekomendowane odpowiedzi

start-panel sterowania-konta użytkowników-hasło

:evil:

Coś mi się wydaje że z panelu sterowania to hasła nie obejdziesz, a może taki dobry cracker jesteś :?:

Z zasady w systemach NT czyli Xp również ciężko jest coś złamać.

poraz kolejny ten adres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest sposob utworzenia dyskietki z zapomnianym haslem, jesli ci to pomoze to Start/Ustawienia/Panel Sterowania/Konta uzytkownikow i w otwartym oknie klikamy ikone naszego konta, nastepnie uzywamy opcji Zapobiegaj zapominaniu hasla i postepujemy zgodnie z zaleceniami kreatora przypominania hasla.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hała tak o to nie obejdziesz, chyba że je znasz ,hasło zapisane jest w rejestrze więc tam możesz grzebać i próbowac je ewentualnie zmienić.Tak mi sie wydaje, może się myle.

Oj mylisz sie. Hasła w rejestrze nie znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponoc (Mitnik i goscie z entera tak moia) ze trzeba miec plyte instalacyjna z w2k i mozna przy jej pomocy obejsc haslo na winXP... nietestowalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są takie programy, w których robisz tzw dyskietką startową, reset kompa, wczytanie dyskietki i wejście bez hasła lub nadpisanie poprzedniego.

Ponoć to działa. Jakie to programy - nie pamiętam.

Czerwcowy ENTER się kłania

Przeczytałem to też w książce o hakerach a wzmianki o tym są także w książce "Windows XP dla ekspertów". Książka kosztuje ponad 100 zł, ale jest dostępna w PDF w najnowszym chipie>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi