Matthew86 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Witam Zakupiłem drukarkę Brother J525W. Drukarka obsługuje tryb ad-hoc czyli połączenie z komputerem poprzez WiFi bezpośrednio (bez pomocy routera) Problem w tym iż nie umiem, tego zrobić. Postępując zgodnie z "ubogą instrukcją" się tego nie dowiemy. Nie dowiemy się tego również z dokumentacji rozszerzonej załączonej na płycie CD z drukarką. Pomoc techniczna brothera zabardzo nie umie pomóc. Wysłali mi "swoją dodatkową instrukcję" jak to zrobić ale niestety jest bezużyteczna gdyż przed zabiegami z siecią każą zainstalować sterowniki do drukarki, a je instaluje program dopiero po skonfigurowaniu połączenia z drukrką. Mam zatem pytanie więc, czy jest ktoś kto miał kontakt z tą drukarką bądź ją posiada i wie jak to zrobić (Windows 7). Chodzi mi o krok po kroku jak to Leo Beenhakker mawiał ... Próbowałem już wszystkich sposobów i możliwości jakie daje oprogramowanie na płycie ale mam poprostu wrażenie że się tego nie da zrobić ... Proszę o pomoc ! Pozdrawiam Edytowane 7 Marca 2012 przez Matthew86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...