mpeg-4 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Tak jak w temacie, na stronce niemieckiego chipa podano linka do stronki gdzie można oglądać najpopularniejsze kanały telewizji niemieckiej : http://www.chip.de/webapps/TV-Stream.to_52417488.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Z tą stronką to jest jest jednak więcej straty nerwów jak pożytku, raz czy dwa razy przełączysz kanał to jest OK, ale jak zaczniesz dalej przełączać kanały to caraz więcej zamulających reklam się pojawia aż do takich co jest je nawet problem wyłaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 słyszałeś kiedyś o adblocku? 0 reklam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Dobra blokowanie adblockiem działa na tej stronce dobrze, błędnie założyłem że nie będzie działać bo kiedyś na podobnej stronce wyskakiwanie reklam jednak przechodziło i pomyślałem że już na tego typu stronkach nauczyli się obchodzić adblocka a że z większością stronek które odwiedzam nie miałem od dłuższego czasu większych problemów z reklamami to odinstalowałem tą wtyczkę. A może ja miałem coś wtedy źle ustawione, ale to nie jest już ważne, ważne jest że blokowanie reklam z tej stronki działa. Edytowane 11 Marca 2012 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...