Skocz do zawartości
erbs

iriver - wasze opinie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Co sądzicie o produktach firmy iriver :?: Chodzi mi tu głównie o refleksje właścicieli przenośnych odtwarzaczy CD/MP3 (w swojej opinii proszę o podanie modelu urządzenia, które posiadasz).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mialem kupowac, ale zrezygnowalem bo kupilem budem ale z tego co sie naczytalem to same pozytywne opinie. Looknij na www.iriver.pl - na forum, bardzo mi sie podoba ze jest ktos z firmy kto na luzie ale profesjonalnie odpowieda na wszystkie pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Co sądzicie o produktach firmy iriver :?: Chodzi mi tu głównie o refleksje właścicieli przenośnych odtwarzaczy CD/MP3 (w swojej opinii proszę o podanie modelu urządzenia, które posiadasz).

Od roku posiadam playerek cd-mp3 iRiver SlimX iMP-350. Zarówno jakość wykonania, jak i odtwarzania są po prostu fantastyczne i konkurencja może się chować (porównywałem z wieloma innymi playerkami). Tak samo jeśli chodzi o funkcje i obsługę wbudowanego menu. Słuchanie mp3 - nawet do ok. 10 godzin (licząc tylko wbudowane akumulatory). Oczywiście najnowsze SlimXy działają o wiele dłużej, ale nawet tu inne firmy mogą się uczyć. Słuchawki dołączone są dobrej jakości - ich brzmienie może nie należy do top10, ale jakość naprawdę wybija się ponad przeciętną. (Uwaga: Do najnowszych modeli dokładają Sennheisery!!!). Produkt po prostu na najwyższym światowym poziomie, wart swojej ceny (aczkolwiek produkty iRiver w Polsce są droższe nawet dwukrotnie w porównaniu do USA czy Rosji).

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem bardzo zadowolony i nie żałuję, że wybrałem właśnie playerek iriver (a dokładnie model imp-150 chromex), bogate menu z możliwością własnej konfiguracji, możliwość upgrade firmware'u, dobre słuchawki no i u mnie służy jako przenośny sprzęt oraz jako przystawka do radia samochodowego (potrzebny tylko car adapter) i na 6 głośników chodzi super. Mam go od prawie roku i działa bezproblemowo. Z wad to chyba ma jedną, na bateriach alkalicznych gra około 7h, ale po załadowaniu akumulatorków problem znika. Wejdź sobie na stronę www.iriver.com.

Moim zdaniem nie ma lepszych playerów niż iriver (a te "slimx" są po prostu jeszcze lepsze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już mam IMP-100 z najnowszym softem. Moim zdaniem super wypas. Cena: 364 zł, rok gwarancji. Jakość dźwięku super. Wiecie może jak wygląda w tym zmiana firmware'u :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...