erbs Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Witam. Co sądzicie o produktach firmy iriver :?: Chodzi mi tu głównie o refleksje właścicieli przenośnych odtwarzaczy CD/MP3 (w swojej opinii proszę o podanie modelu urządzenia, które posiadasz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Ja mialem kupowac, ale zrezygnowalem bo kupilem budem ale z tego co sie naczytalem to same pozytywne opinie. Looknij na www.iriver.pl - na forum, bardzo mi sie podoba ze jest ktos z firmy kto na luzie ale profesjonalnie odpowieda na wszystkie pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cjb Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Witam. Co sądzicie o produktach firmy iriver :?: Chodzi mi tu głównie o refleksje właścicieli przenośnych odtwarzaczy CD/MP3 (w swojej opinii proszę o podanie modelu urządzenia, które posiadasz). Od roku posiadam playerek cd-mp3 iRiver SlimX iMP-350. Zarówno jakość wykonania, jak i odtwarzania są po prostu fantastyczne i konkurencja może się chować (porównywałem z wieloma innymi playerkami). Tak samo jeśli chodzi o funkcje i obsługę wbudowanego menu. Słuchanie mp3 - nawet do ok. 10 godzin (licząc tylko wbudowane akumulatory). Oczywiście najnowsze SlimXy działają o wiele dłużej, ale nawet tu inne firmy mogą się uczyć. Słuchawki dołączone są dobrej jakości - ich brzmienie może nie należy do top10, ale jakość naprawdę wybija się ponad przeciętną. (Uwaga: Do najnowszych modeli dokładają Sennheisery!!!). Produkt po prostu na najwyższym światowym poziomie, wart swojej ceny (aczkolwiek produkty iRiver w Polsce są droższe nawet dwukrotnie w porównaniu do USA czy Rosji). Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Looknij też na produkty Napy szczególnie na ten model. Też przymierzam się do playerka mp3 a ten wygląda cool (małe płytki, radio, pilot) http://www.napa.pl/napa/381.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja kupiłem w ostatnią sobotę w tedsofcie Napę DAV326 na normale CD'ki > http://www.napa.pl/napa/326.htm Jakość dzwięku i wykonania nie budzi narazie zastrzeżeń :) Najtaniej napę mają na www.tedsoft.pl taniej nigdzie nie znalazłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajax76 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja jestem bardzo zadowolony i nie żałuję, że wybrałem właśnie playerek iriver (a dokładnie model imp-150 chromex), bogate menu z możliwością własnej konfiguracji, możliwość upgrade firmware'u, dobre słuchawki no i u mnie służy jako przenośny sprzęt oraz jako przystawka do radia samochodowego (potrzebny tylko car adapter) i na 6 głośników chodzi super. Mam go od prawie roku i działa bezproblemowo. Z wad to chyba ma jedną, na bateriach alkalicznych gra około 7h, ale po załadowaniu akumulatorków problem znika. Wejdź sobie na stronę www.iriver.com. Moim zdaniem nie ma lepszych playerów niż iriver (a te "slimx" są po prostu jeszcze lepsze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja już mam IMP-100 z najnowszym softem. Moim zdaniem super wypas. Cena: 364 zł, rok gwarancji. Jakość dźwięku super. Wiecie może jak wygląda w tym zmiana firmware'u :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...