L.Asten Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Na początek chce przeprosić za mały OT ale mam pilną sprawę, mianowicie: jakie, dokładnie, dodatki są do MSI KT3Ultra, nie ARU. Pytam się dlatego iż zakupiłem tą płytke no i w sklepie właśnie zauwazyłem że nie ma żadnych śledzi, a z tego co się orientuje to przynajmniej jeden (z diodami i 2 portami USB v1 powinien być), a gdy powiedziałem to sprzedawcy powiedział że nie ma żadnych(pytał się też na zapleczu i z tego co dosłyszałem powiedzieli mu że nie ma) - nawet jeszcze szukał i w drugiej płytce(jaką miał) też nie było. I w tym momencie lekko zgłupiałem ;) Proszę o mozliwie szybką odpowiedz, bo jak wparuje do tego sklepu to.... :) p.s. jeszcze raz sorry za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Te wszystkie bajery są tylko w wersji ARU. Tak mi się wydaje. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Te wszystkie bajery są tylko w wersji ARU. Tak mi się wydaje. :oops: W wersji ARU to na pewno, tyle np. z różnych recenzji i z opisu na stronie MSI pisze iż cyt.: "- 1 D-Bracket pinheader " i to jest właśnie miejsce na ten śledź z diodami i 2 portami USB(pierwsza wersja). Nie wiem tylko jak ten opis ma się do rzeczywistości, stąd moje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 No wieć tak: MSI KT3 - ATX, Socket A, 3x DDR 184-pin, FSB 200/266 MHz, chipset Via KT333, wersja bez Raid i USB v2.0, 5x PCI, 1x CNR, AGPx4, dźwięk 6-kanałowy, ATA/133 MSI KT3 ulra Aru - ATX, Socket A, 3x DDR 184-pin, FSB 200/266 MHz, chipset Via KT333, wersja z Raid i USB v2.0, 5x PCI, 1x CNR, AGPx4, dźwięk 6-kanałowy, ATA/133 Tak więc jako dodatek do ultra ARu jest tylko Raid i USb 2.0. Wg mnie powinieneś mies śledzia z USB 1 oraz diody sygnalizacyjne. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ... Tak więc jako dodatek do ultra ARu jest tylko Raid i USb 2.0. Wg mnie powinieneś mies śledzia z USB 1 oraz diody sygnalizacyjne... Też tak sądzę :) W każdym razie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Zobaczymy co da się zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 :mrgreen: tak sie sklada ze mam kt3 ultra i w standardzie jest 1 sledz z diodami i usb1.1 w wersji ARU dodatkowo 2 sledz z USB 2.0 i 3 w yjsciami pod glosniki 5.1 i taka jest specyfikacja producenta. Roznica miedzy wersjami tych plut to w ARU 2 dodastkowe sledzie , rajd i wentyl na plycie pozatym co dodaja do plyty pisze szczegolowo w instrukcji WOEC NIEDAJ SIE ZROBIC W BOLA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 sorki za literowki ale zmienilem klawiature na jakis ergonomiczny badziew :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...