Kamil5530 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Witam mam taki problem zainstalowałem na komputerze system Windows 7 Ultimatum (nowy mama kupiła :D) instaluje sterownik do karty graficznej (pobrany ze strony nvidia) wszystko cacy uruchamiam ponownie komputer i wyskakuje mi komunikat "Ta karta graficzna NVIDIA otrzymuje niedostateczną ilośc mocy. Z tego względu jej wydajnośc została zmniejszona do poziomu umożliwiającego bezpieczne kontynuowanie działania. Aby rozwiązać ten problem należy upewnić się że do karty zostało dołączone dodatkowe złącze zasilania." No i co ja mam z tym zrobić najgorsze jest to że zainstalowałe gre Battlefield Bad Company 2 która wcześniej mi działała bez żadnego zażutu teraz strasznie się zacina i nie da się grać POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 A wtyczkę 6pin do kart podpiął?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil5530 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Że tak powiem jestem zielony. Jak ta wtyczka wygląda ? jakieś zdięcie albo coś Mam kiepski aparat i nie są najlepsze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Że tak powiem jestem zielony. Jak ta wtyczka wygląda ? jakieś zdięcie albo coś Mam kiepski aparat i nie są najlepsze :( Coś takiego: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Jeśli dobrze wypatrzyłem, jest podłączona przejściówka do molexów. Nie jest podłączona do karty. Plącze się między kabelkami SATA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...