kenfollet Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Witam! Poszukuję nowego laptopa a ostatnio bardzo wypadłem z tematu i kompletnie nie mam pojęcia co się teraz kupuje:( Poszukuję komputera w cenie około 3000 zł. Mam mikro firmę fotograficzną i potrzebuję komputera do obróbki zdjęć i filmów. Mam świadomość, że za tą cenę to rakiety nie kupię ale na razie musi wystarczyć. Zależy mi też na dobrej gwarancji i jakości wykonania. Koniecznie port HDMI. Doświadczenia mam bardzo dobre z Dell'em. Komputer super się sprawuje a serwis działa jak szwajcarski zegarek. Dlatego myślę o kolejnym Dell'u. Szukałem czego z procesorem i5. Czy ma sens szarpnąć się, wydać więcej i szukać czegoś z i7? Koniecznie nie zintegrowana karta graficzna. Czy możecie poradzić jakieś konkretne modele? Edytowane 11 Marca 2012 przez kenfollet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Nie wiem czy widziałeś, ale powinno się przydać :) http://www.youtube.com/watch?v=7OVtMGfBUME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 jak do obróbki zdjęć, to koniecznie coś z matową matrycą - popatrz może po Dell Vostro czy HP Probook. Choć moim zdaniem laptop słabo się nada do takiej pracy, ze względu na podłe odwzorowanie kolorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Wielkie dzięki za wskazówki. i7 chyba jednak się przyda. Różnica w szybkości pracy wg. mnie jest gigantyczna:) Czy, jakieś opinie na temat tego laptopa można by od was usłyszeć: DELL Vostro V3550 i7 2640M / AMD HD6630M / 4GB / 500GB / W7 HP - Komputronik RTV AGD Notebooki, komputery i elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...