mandrake48 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Będę kupował ten model (FX-8140), szukam jakiegoś względnie cichego chłodzenia(najlepiej bezgłośnego). Cena którą mogę wydać to jakieś 250 zł. Co polecacie ?, przeszukałem różne strony i wnioskuję że ciężko coś znaleźć i się skołowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu3 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Pasywny Mugen 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandrake48 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 nie będzie się pocić proc w stresie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Oczywiście, że będzie się pocił ale po to kupuje się buldka aby było ciepło przecież. Ma się nie pocić, kupuje się i5. Czy to będzie FX czy i5 odp. w temacie brzmi Thermalright HR-02 Macho 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Zanim się wybierze Macho trzeba najpierw odwiedzić stronę producenta by sprawdzić kompatybilność z płytą główną i na pewno polować na 2 rewizję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandrake48 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 a co myślicie o zalman CNPS10X Flex, Zalman CNPS10X Performa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...