Shakti Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Mam nastepujacy problem z moją stacjonarką. System mi się zacina, a po resecie wyskakuje czarny ekran i windows sie nie chce uruchomic. Komputer uruchamia sie dopiero wtedy gdy odlącze go na chwile od zasilania. Proszę o pomoc. Edytowane 11 Marca 2012 przez Shakti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Nie widze, zeby to mialo zwiazek z tematyka tego dzialu. Podmien zasilacz na sprawny markowy. Daj screen przedstawiajacy stan smart dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Zacina - wyskakuje BSOD czy po prostu sobie wisi. Jeśli chodzi o ten czarny ekran to nie masz przypadkiem ustawione bootowanie po LAN? To, że komp Ci się zacina może być spowodowane problemem z HDD i po resecie zamiast wystartować system wybiera 2nd boot w tym wypadku LAN. Wrzuć tu screen ze SMART'em. Przy okazji podaj jakie masz temp. Masz możliwość podmienienia zasilacza na jakiś normalny ? Edytowane 12 Marca 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakti Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Pożyczyłem od kumpla dysk i na nim problem nie występuje, wiec czeka mnie zakup twardziela. Dzięki za wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...