mpeg-4 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) Tak jak w temacie, znalazłem ciekawy blog o specyfice życia i pracy w stanach. Wiem że na wielu forach już był podawany ten link, ale uważam że warto go podać również tutaj bo może akurat tutaj ktoś go właśnie znajdzie. Jak dla mnie najlepiej się ogląda od pierwszego odcinka. http://www.youtube.com/user/shogun1978 Edytowane 12 Marca 2012 przez mpeg-4 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Dobra, dobra nie pitol. Wrzucasz, bo konkurs jest ;) Swoją drogą sam trafiłem na niego dosłownie dzisiaj w nocy i to całkowitym przypadkiem, nie od żadnego odnośnika tylko na YT jakoś tak od niechcenia klikałem w różne filmiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 mpeg-4 będziesz tworzył za każdym razem nowy temat jak znajdziesz tylko jakiś link w internecie ? 5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 (edytowane) mpeg-4 będziesz tworzył za każdym razem nowy temat jak znajdziesz tylko jakiś link w internecie ? Jeśli temat będzie tego warty to tak ;). A poza tym czy jak idziesz do znajomych, to poruszasz u nich tylko twoje autorskie tematy czy też rozmawiasz z nimi po prostu o tym o czym jest warto porozmawiac ? (nawet jeśli temat był gdzieś zasłyszany lub jest aktualnie wszędzie popularny). Tak że jak pojawia się jakiś nowy temat to się go po prostu omawia w różnych środowiskach/forach itp czyli ogólnie wszędzie, to jest normalne i nie ma w tym nic dziwnego. Edytowane 12 Marca 2012 przez mpeg-4 1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Jaki konkurs? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Ciekawy post sprawdzający możliwości blokady użytkowników 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...