Kaeres Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Polećcie jakaś grę ze znaczkiem 7, może być 12. Warunek to gra na dwa pady. Chcę sobie z dzieciakiem poszpilać. Lego jest świetna (Indiana Jones), FIFA 12 targamy. Co jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Moze zapytaj dzieciatko jakie gatunki lubi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Polećcie jakaś grę ze znaczkiem 7, może być 12. Warunek to gra na dwa pady. Chcę sobie z dzieciakiem poszpilać. Lego jest świetna (Indiana Jones), FIFA 12 targamy. Co jeszcze ? Little Big Planet, Rayman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Skoro Rayman to moze tez Croc albo Croc 2. Nie wiem czy jest mozliwosc gry na dwie osoby ale gra jest przyjemna dla dzieciaczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2012 Mario Carts etc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Rayman Origins polecam. Świetna zabawa dla dzieciaka jak i dla dorosłego (sam sie zachwycam tym tytułem ;) ). Bajeczna grafika, świetne odgłosy, mnóstwo humoru. Będąc dzieckiem sam grałem w Raymana 2 i do dziś z łezką w oku powracam do tych czasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...