aerial Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Te obudowy od jakiegoś czasu były bardzo tanie (500-600zł), ale to co jest teraz to miazga, ~250zł? Obudowa Cooler Master ATCS 840 - Ceneo.pl jak ktoś szuka full towera całego z alu, z wyciąganą tacką, idealnego pod duże lc, brać nie zastanawiać się. Ta obudowa mogłaby chodzić po 1000zł (po tyle była przez pierwsze kilka lat po wyjściu na rynek). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Oooo kur.... cena naprawde super jest , szkoda tylko że nie mam tyle kasy na zbyciu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Full Alu w cenie niższej niż dobre chłodzenie na cepa... Świat się kończy. Szkoda że wziąłem już Arca :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Z tego co piszą niektórzy już po zabawie, chyba prawie wszystko wykupione :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 No niestety cena już jest na tym samym pułapie :-| na alledrogo teraz najtaniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Heh czemu mnie to nie dziwi? Gdybym miał wolne 3k zakupiłbym 10 i puszczał na allegro zyskując 33% lekką ręką :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...