AVENGER Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Sorki za jezyk.....ale moderatorzy zrozumcie.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 niech ktowrs z was pojdzie do Bronxu czy Harlemu w koszulce: - "biala rasa - sluszna rasa" albo - "smierc murzynom" ciekawe co sie stanie?? i kto bedzie winny jak byscie wpier.dol dostali?? oczywiscie zli czarnoskorzy, a nie debil w takiej koszulce. Heh heh... mozna wiedziec co to mialo znaczyc? IMO kazdy murzyn powinien ostro wpie-***** takiemu pajacowi w takiej koszulce.... i to nie zaleznie czy jest z Harlemu czy Beverly Hills.... SMIERC RASISTA :evil: chodzilo dokladnie o to o co chodzi z koszulkami "Ch.W.D.P." Sorki :) pisalem 2iego posta i wlasnie sobie uswiadomilem o co chodzilo :D mialem edytowac posta ale byles 1y ;] sorka ale jestem jakis taki niewyspany dzis ;) nic sie nie stalo :) tez dzisiaj padam na twarz. moze inni uzytkownicy teraz zrozumieja o co chodzilo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Śmieszne jest to całe CHWDP (dla dresów :P). I tak 80% ludzi którzy noszą takie koszulki nigdy nie miało poważnie do czynienia z policją ;). Trochę odjechałem od tematu :). Co do tego gościa zastrzelonego. Fakt policjant trochę przegiął, ale gościa mi nie żal :P, nie dostał za niewinność. Tępić HWDP i CHWDP :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wogle jakies takie dresowe trendy sie pojawiaja - ciekawe jakie jeszcze inne skroty na t-shirtach beda nosic za jakies pol roku?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Śmieszne jest to całe CHWDP (dla dresów :P). I tak 80% ludzi którzy noszą takie koszulki nigdy nie miało poważnie do czynienia z policją ;). Trochę odjechałem od tematu :). Co do tego gościa zastrzelonego. Fakt policjant trochę przegiął, ale gościa mi nie żal :P, nie dostał za niewinność. Tępić HWDP i CHWDP :twisted: nie Policjant tylko zandarm, czy pacownik ABW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cidzej Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wogle jakies takie dresowe trendy sie pojawiaja - ciekawe jakie jeszcze inne skroty na t-shirtach beda nosic za jakies pol roku?????? CH.W.D. genghiskhan'owi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wogle jakies takie dresowe trendy sie pojawiaja - ciekawe jakie jeszcze inne skroty na t-shirtach beda nosic za jakies pol roku?????? CH.W.D. genghiskhan'owi :twisted: bedzie cIE to drogo kosztowalo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wogle jakies takie dresowe trendy sie pojawiaja - ciekawe jakie jeszcze inne skroty na t-shirtach beda nosic za jakies pol roku?????? CH.W.D. genghiskhan'owi :twisted: a za co to niby bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Śmieszne jest to całe CHWDP (dla dresów :P). I tak 80% ludzi którzy noszą takie koszulki nigdy nie miało poważnie do czynienia z policją ;). Trochę odjechałem od tematu :). Co do tego gościa zastrzelonego. Fakt policjant trochę przegiął, ale gościa mi nie żal :P, nie dostał za niewinność. Tępić HWDP i CHWDP :twisted: nie Policjant tylko zandarm, czy pacownik ABW. Co za różnica ;P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Wunat ok ok moja wypowiedz z pozerami byla rzeczywiscie troche zbyt ostra, sorki, ale denerwuje mnie to jak widze np 8-10 letnie DZIECI w szerokich spodniach i "bujajacych sie" po ulicy i zgrywajace masty... A to ze nikogo nie okradles dobrze o tobie swiadczy ja do Ciebie tez nic nie mam chodzilo mi tylko o to iz troche przecholowales. BTW nie mam 10 lat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no jeszcze troche sie powyzywajcie i kilka banow poleci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 to chyba nie do mnie i do TDK :?: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 1 - kolega cidzej dostal tygodniowy "urlop" jak ochlonie i nauczy sie kultury to wroci. 2 - temat zamykam, poniewaz przewija sie przez niego tyle glupich i goowniarskich epitetow, ze normalnie w doopie szczypie :evil: Dorosnijcie mlodziency cokolwiek i rozejrzyjcie sie dokola, gdyby nie tak namietnie oplowana Policja, moglibyscie miec problemy z poruszaniem sie wogole po swiecie ! Tak rzucacie na nia blotem, al jak sie cos stanie to lecicie najczesciej wlasnie do nich z placzem. Szlag moze czlowieka trafic przy czytaniu tych bredni ! Pomysleliscie kiedys o tym ilu Policjaow zginelo tylko dlatego zeby Wam zapewnic w miare spokoj ? Jedyna pociecha jest ze nie wszyscy maja tak po***e poglady. Ostrzegam Jeszcze raz przeczytam takie chamskie i bezsensowne texty , to posypie sie wiecej banow, niz ten jeden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...